Ολυμπιακός: Στην Πολωνία ο Ραντζέλοβιτς, φεύγει ο Ξενιτίδης

Aποστολή - Πολωνία: Ο Σέρβος εξτρέμ βρίσκεται στο Γκνιεβίνο και πιάνει δουλειά με τον Ολυμπιακό, ενώ επιστρέφει στην Ελλάδα ο πιτσιρικάς από την Ακαδημία.

Ολυμπιακός: Στην Πολωνία ο Ραντζέλοβιτς, φεύγει ο Ξενιτίδης

Πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα Ελπίδων της Σερβίας στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που φιλοξενήθηκε στα γήπεδα της Ιταλίας. Ο λόγος για τον Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος δεν έχει προλάβει να κάνει διακοπές και παρόλα αυτά βρίσκεται ήδη στο Γκνιεβίνο.

Ο νεαρός εξτρέμ από σήμερα το πρωί βρίσκεται στην Πολωνία και ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Λάζαρ δεν έχει πάρει ανάσα, αφού όταν τελείωσε τις υποχρεώσεις του με τη Ραντνίσκι Νις για το πρωτάθλημα της Σερβίας ενσωματώθηκε στην Εθνική Ελπίδων της Σερβίας και τώρα αμέσως ήρθε στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.

Ο μικρός θέλει να πιάσει δουλειά με την ομάδα του Πειραιά και θέλει να αρπάξει τη μεγάλη ευκαιρία που του παρουσιάζεται. Και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει συγκεντρώσει πολλά στοιχεία για τον ποδοσφαιριστή και ήθελε να τον δει μέσα από τις προπονήσεις.

Έτσι ο Ραντζέλοβιτς βρίσκεται ήδη στην Πολωνία και πιάνει δουλειά με τον Ολυμπιακό, ενώ θυμίζουμε πως υπάρχει ενδιαφέρον για να παραχωρηθεί δανεικός. Την τελική απόφαση βέβαια θα την πάρει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Κατά τα άλλα αποχωρεί από την προετοιμασία του Ολυμπιακού ο νεαρός Γιώργος Ξενιτίδης. Ο μικρός υπέστη μία κάκωση στο γόνατο και κρίθηκε σκόπιμο να γυρίσει στην Αθήνα προκειμένου να κάνει την αποθεραπεία του στα σύγχρονα μηχανήματα στου Ρέντη.