Η ώρα του φορ στον Ολυμπιακό!

Οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν το συντομότερο δυνατόν (ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο) να φέρουν τον παίκτη που θα αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» τους.

Η ώρα του φορ στον Ολυμπιακό!

Οι στόχοι λίγο – πολύ γνωστοί: Ελ Αραμπί (ελεύθερος), Γκουστάβο (Κορίνθιανς), Μουνιέ (Χάντερσφιλντ), ενώ στην Σουηδία επιμένουν ότι το κεφάλαιο «Μάρκους Μπεργκ» δεν έχει κλείσει οριστικά ασχέτως αν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές δεν επιβεβαιώνουν καμία απολύτως επαναπροσέγγιση.

Από την άλλη είναι γνωστό και το τι θέλει ο Πέδρο Μαρτίνς. Ή μάλλον ότι δεν θα τον «χάλαγε» αν περίμενε τον Αύγουστο μήπως άλλαζαν τα δεδομένα για τον Αχμέντ Χασάν και ξαναέπιανε λιμάνι μετά από ένα τρίμηνο προσωρινού… διαλείμματος.

Στον Ολυμπιακό φυσικά δεν χάνουν χρόνο. Είναι γεγονός ότι βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με πολλούς επιθετικούς, ακόμα και με φορ που το όνομά τους δεν έχει γραφτεί στον Τύπο. Μέσα σε αυτούς θα βάλουμε και τον Κάρλος Βινίσιους παρότι στην Αγγλία γράφουν ότι η Γουλβς ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ στη Νάπολι για να τον αποκτήσει. Προς το παρόν δεν την έχει καταθέσει πάντως.

Το ιδανικότερο σενάριο για όλους μέσα στην ομάδα είναι ο νέος φορ να βρίσκεται στην Πολωνία! Ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο, εφόσον κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

Ωστόσο, οι παίκτες με τους οποίους μιλάει η ομάδα του Πειραιά δείχνουν μία διάθεση να μην αποφασίσουν αν δεν μπει ο Ιούλιος, ίσως επειδή κι εκείνοι περιμένουν να δουν τι άλλες προτάσεις θα έχουν στα χέρια τους.

Αυτή τη στιγμή ο Ελ Αραμπί που είχε ένα συμβόλαιο 3 εκατομμυρίων ευρώ στο Κατάρ και είναι θετικός στο να κάνει «σκόντο» περίπου 1 εκατομμύριο, δείχνει να είναι ο υπ’ αριθμόν «ένα» στόχος. Όμως, δεν είναι ο μοναδικός με τον οποίο συζητάει ο Ολυμπιακός, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Στο λιμάνι θα την κάνουν την προσπάθειά τους για να τον φέρουν άμεσα. Οπότε, βρισκόμαστε εν αναμονή των εξελίξεων. Εξελίξεις που μπορεί να είναι οριστικές ακόμα και στο επόμενο τριήμερο!