Οι πρώτες ημέρες του Ολυμπιακού στο Γκνιεβίνο

Πως έχει κυλήσει η προετοιμασία των Πειραιωτών, τα χαμόγελα του Πέδρο Μαρτίνς και το… δώρο που πήραν χθες και δούλεψαν καλύτερα.

Οι πρώτες ημέρες του Ολυμπιακού στο Γκνιεβίνο

Τρίτη ημέρα προπονήσεων εδώ στο Γκνιεβίνο και ο Πέδρο Μαρτίνς συνεχίζει να ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα προπονήσεων που έχει καταρτίσει από την Αθήνα. Ο Πορτογάλος έχει τον τρόπο του για να γίνουν όλα σωστά και όπως πρέπει.

Μέχρι τώρα η προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει τα πάντα. Υπάρχει ένταση στο… κόκκινο πολλές φορές, γίνονται ασκήσεις ενδυνάμωσης και ταχυδύναμης, αλλά παράλληλα ο κόουτς βάζει και στοιχεία της τακτικής του στην προπόνηση.

Είναι μία προετοιμασία… περίεργη, διότι σε λιγότερο από μήνα υπάρχει επίσημο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Αυτό δεν σημαίνει πως η ομάδα είναι… σβηστή, αλλά από την άλλη ούτε τρέχει στα… βουνά έτσι ώστε να είναι βαριά τα πόδια.

Γυμναστές και Μαρτίνς έχουν τον τρόπο για να βάζουν και ένταση και φυσική κατάσταση και τακτική στο πρόγραμμα. Το θετικό της ιστορίας είναι πως οι ποδοσφαιριστές βγάζουν τρομερή διάθεση στις προπονήσεις. Χωρίς καμία δόση υπερβολής, όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να είναι στα επίπεδα που θέλει ο προπονητής τους.

Ο κόουτς χαμογελά βλέποντας τους στις προπονήσεις ότι καταθέτουν και την ψυχή τους. Τι καλύτερο θα μπορούσε να περιμένει όταν έχει παίκτες που βγάζουν όλο το πρόγραμμα με όρεξη και πάθος. Ο Ολυμπιακός έχει ποιότητα στο ρόστερ του, αλλά και παίκτες που είναι εξαιρετικοί χαρακτήρες και έχουν "δέσει" πολύ καλά μεταξύ τους.