Καρντόσο: «Οι παίκτες μου θα είναι οι καλύτεροι στον κόσμο!»

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έκανε δηλώσεις πριν από την πρώτη συγκέντρωση που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στα Σπάτα.

Καρντόσο: «Οι παίκτες μου θα είναι οι καλύτεροι στον κόσμο!»

Για τη δουλειά που σκοπεύει να κάνει στην ΑΕΚ, τους στόχους της ομάδας αλλά και για το έμψυχο δυναμικό και των ενδεχόμενο μεταγραφών, μίλησε την Πέμπτη (27/6) ο Μιγκέλ Καρντόσο.

Στο πλαίσιο της πρώτης συγκέντρωσης των «κιτρινόμαυρων» στα Σπάτα το απόγευμα της Πέμπτης, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε μεταξύ άλλων:

«Οι πρώτες εντυπώσεις, φυσικά, είναι πάρα πολύ καλές. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να προσαρμοστούμε όσο περισσότερο γίνεται στα "θέλω" μου. Πιστεύω στο σύλλογο και αυτοί σε εμάς και πιστεύω πως έχουμε ένα καλό γκρουπ και την ικανότητα να πάμε την ομάδα στο επόμενο επίπεδο».

Και συνέχισε ο Καρντόσο σχετικά με το ρόστερ και τις μεταγραφές:

«Όλοι οι προπονητές στον κόσμο θέλουν κάτι καλύτερο. Πρέπει να καταλάβουμε σε τι συνθήκες είμαστε και τι μπορούμε να έχουμε. Σύμφωνα με αυτά, πιστεύω πως κάναμε και κάνουμε καλές κινήσεις στην αγορά. Όταν ολοκληρωθεί το ρόστερ, οι παίκτες μου θα είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Μετά εξαρτάται από εμένα να τους κάνω καλύτερους.

Είναι απίθανο να κλείσει το ρόστερ πριν τις 31 Αυγούστου. Είναι πιθανό να κάνουμε δύο με τρεις κινήσεις. Εξαρτάται από την αγορά. Η διοίκηση, ο Τεχνικός Διευθυντής κι εγώ δουλεύουμε γι' αυτό, αλλά προς το παρόν πρέπει να δουλέψουμε με το υπάρχον υλικό».