Πρώτες δοκιμές 11αδας Ολυμπιακού από τον Μαρτίνς στην Πολωνία

Ο Πέδρο Μαρτίνς δούλεψε στην τακτική με τους ποδοσφαιριστές του και έκανε δίτερμα που έδειξε θέσεις και τι έχει στο μυαλό του.

Πρώτες δοκιμές 11αδας Ολυμπιακού από τον Μαρτίνς στην Πολωνία

Αρκετή δουλειά είχε η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού με τον Πέδρο Μαρτίνς να δουλεύει σε τακτική με τους ποδοσφαιριστές του. Ο Πορτογάλος έκανε και το πρώτο ξεκάθαρο δίτερμα κατά τη διάρκεια της απογευματινής προπόνησης. Ένα δίτερμα που αξίζει να σημειώσουμε πως είχε αρκετή ένταση. Οι ποδοσφαιριστές έδιναν τον καλύτερο τους εαυτό και μάλιστα υπήρξαν και στιγμές που τους φώναζαν οι άνθρωποι της ομάδας να είναι προσεκτικοί.

Υπήρχε πάθος και ο Μαρτίνς έτριβε τα χέρια του από ικανοποίηση βλέποντας τους παίκτες του να τα δίνουν όλα σε ένα δίτερμα. Ο 49χρονος προπονητής κατά τη διάρκεια της προπόνησης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που βρίσκονται στην Πολωνία.

Ξεκινώντας, πάντως με τους "μπλε" είχε τον Ελαμπντελαουί δεξί μπακ και τον Τσιμίκα αριστερό, ενώ Αβραάμ και Μπα συνέθεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ είχε τον Ξενιτίδη με τον Γκιγιέρμε και δεξιά στην επίθεση ήταν ο Μπρούνο, αριστερά ο Βαλμπουενά και στην κορυφή ο Ντουρμισάι, με τον Φορτούνη να κινείται πίσω του.

Με τους "κόκκινους" έπαιξαν δεξί μπακ ο Γιάννης Μασούρας και αριστερό ο Κούτρης με τους Τοροσίδη, Βούκοβιτς να συνθέτουν το κεντρικό δίδυμο στην άμυνα. Ανδρούτσος και Μπουχαλάκης έπαιξαν μαζί στα χαφ, ενώ ο Ποντένσε έπαιξε δεξιά στην επίθεση και ο Γιώργος Μασούρας αριστερά. Σολδάνο και Γκερέρο συνέθεσαν το δίδυμο στην επίθεση. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το σημείωσε ο Ντουρμισάι.