Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς περιμένει τον Σεμέδο στο Γκνιεβίνο

Του λύνει τα χέρια το νέο μεταγραφικό του Ολυμπιακού και τον ρίχνει άμεσα στην… μάχη ο 49χρονος κόουτς.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς περιμένει τον Σεμέδο στο Γκνιεβίνο

Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι ο παίκτης που ήθελε σαν… τρελός ο Πέδρο Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας του. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός αποκτήθηκε από τη διοίκηση των Πειραιωτών και αναμένεται την Πέμπτη στην Πολωνία για να ξεκινήσει προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.

Η προσθήκη του Σεμέδο είναι κάτι που λύνει τα χέρια του προπονητή και τον κάνει να χαμογελάει ενόψει των προκριματικών με αντίπαλο την Βικτόρια Πλζεν. Ο κόουτς σε αυτές τις πρώτες προπονήσεις βλέπει ότι έχει θέμα στο κέντρο της άμυνας, αλλά το σημαντικό είναι πως βλέπει ότι οι ημέρες περνάνε και θέλει να δέσει το κεντρικό του δίδυμο.

Τον Σεμέδο αναμένεται να τον ρίξει αμέσως στη… μάχη αν και θα τον περιμένει και την Πέμπτη να τον δει από κοντά σε τι κατάσταση βρίσκεται. Οι δυο τους έχουν μιλήσει και ξέρει ο κόουτς πως το νέο του απόκτημα είναι σε καλό επίπεδο. Εκείνο που θέλει είναι να αρχίσει να τον βάζει με την ομάδα για να βρει τα πατήματα του.

Είναι πολύ σημαντικό για τον προπονητή να αρχίσει να "φτιάχνει" το κεντρικό του δίδυμο και έχει ενδιαφέρον στις επόμενες προπονήσεις να δούμε πως θα προσπαθήσει να τον… κολλήσει και ποιος θα παίξει τον ρόλο του παρτενέρ του. Πάντως μέχρι τώρα ο Μαρτίνς δοκιμάζει τον Βούκοβιτς με τον Τοροσίδη και τον Μπα με τον Αβραάμ. Οι δύο Έλληνες τα δίνουν όλα για να βοηθήσουν την ομάδα, ενώ και ο "Βούκο" δεν σου δίνει την αίσθηση του φευγάτου. Όσον αφορά στον Μπα καθημερινά κερδίζει κι άλλους οπαδούς στο Γκνιεβίνο.