Βουίζει η Ισπανία για Σολδάνο και Χετάφε

Στη Μαδρίτη επιμένουν ότι ο Αργεντινός φορ του Ολυμπιακού βρίσκεται πολύ κοντά στο να μετακομίσει στην Primera Division.

Βουίζει η Ισπανία για Σολδάνο και Χετάφε

Δεν είναι κάποιο φρέσκο νέο… Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες το όνομα του Φράνκο Σολδάνο φιγουράρει στην κορυφή των ρεπορτάζ της Χετάφε.

Μπορεί από τη διοίκηση του ισπανικού συλλόγου να μην επιβεβαιώνουν ότι βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για τον Αργεντινό φορ, ο οποίος βρίσκεται στην Πολωνία ακολουθώντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας, ωστόσο, ο τοπικός Τύπος καθημερινά κάνει ολοένα και πιο συχνές αναφορές στο ότι ο Σολδάνο είναι πολύ πιθανό να μετακομίσει στην Χετάφε.

Το νεότερο σενάριο που έρχεται από την Ισπανία και αναπαράχθηκε και στην Αργεντινή, είναι ότι ο Φράνκο Σολδάνο είπε «όχι» στην επιστροφή του στην πατρίδα του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ίβηρες, η Νιούελς Ολντ Μπόις έκανε μία διερευνητική επαφή για να μάθει τις προθέσεις του Αργεντινού στράικερ και η απάντηση που εισέπραξε ήταν αρνητική.

Κάπου εκεί λοιπόν, εμφανίζεται σύμφωνα με Ισπανούς δημοσιογράφους, να είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στη Χετάφε!

Τις επόμενες μέρες θα φανεί κατά πόσο έχουν βάση τα όσα υποστηρίζουν στη Μαδρίτη ή όχι. Επαναλαμβάνουμε πάντως ότι από την Χετάφε δεν επιβεβαιώνεται (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν κάνει τα δικά της… κολπάκια) ότι ο Σολδάνο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της και βρίσκεται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για να τον κάνει δικό της.