Αβραάμ: «Νταμπλ και Champions League για τον Ολυμπιακό» (vid)

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου και εξήγησε τι του έχει ζητήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Πέδρο Μαρτίνς.

Αβραάμ: «Νταμπλ και Champions League για τον Ολυμπιακό» (vid)

Τον περασμένο Ιανουάριο ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επέστρεψε στον Ολυμπιακό έπειτα από πέντε χρόνια. Ο έμπειρος στόπερ το απόγευμα της Τρίτης μίλησε στους απεσταλμένους του Τύπου στο Γκνιεβίνο για την επιστροφή του, εξήγησε τι του έχει ζητήσει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Πέδρο Μαρτίνς και έθεσε τους στόχους της νέας σεζόν.

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος…

Μετά από πέντε χρόνια ξανά σε προετοιμασία του Ολυμπιακού…

Νιώθω πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε προετοιμασία της ομάδας και νιώθω πολύ όμορφα γιατί το κλίμα είναι πολύ καλό στην ομάδα και σε αυτό βοηθάει ότι βρίσκονται πολύ καλοί χαρακτήρες στην ομάδα.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από δύο χρονιές χωρίς πρωτάθλημα. Είναι μεγάλο διάστημα για τα δεδομένα του. Αισθάνεσαι έτοιμος να είσαι μέρος της προσπάθειας για επιστροφή στην κορυφή;

Καταρχήν συμφωνώ ότι δύο χρόνια είναι πολλά να είσαι χωρίς πρωτάθλημα. Οι απαιτήσεις είναι τεράστιες, το έχουν καταλάβει όλα τα παιδιά. Είμαστε συνειδητοποιημένοι και γι' αυτό είμαστε εδώ, να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Το θετικό είναι ότι τα παιδιά δείχνουν να προσαρμόζονται και είναι όλοι τους καλοί χαρακτήρες. Στόχος μας είναι να περάσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να πάρουμε το πρωτάθλημα και γιατί όχι και το νταμπλ αν είναι δυνατόν. Φυσικά όλα αυτά πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν αν είμαστε υγιείς και προετοιμαστούμε κατάλληλα για όλες τις διοργανώσεις.

Ένα πριν τα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν και πως περιμένετε αυτά τα παιχνίδια;

Είναι δύσκολα παιχνίδια που κρίνονται στις λεπτομέρειες. Θα εξαρτηθεί το πόσο έτοιμη θα είναι η ομάδα μας. Πιστεύω είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Δείχνουν όλοι να προσαρμόζονται γρήγορα και πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη να κερδίσει και τα δύο παιχνίδια.

Ξεκινώντας τι προτεραιότητα έθεσε ο προπονητής. Είναι τα ματς με τη Πλζεν, είναι το πρωτάθλημα;

Είμαστε Ολυμπιακός και οι απαιτήσεις είναι τεράστιες. Πρέπει να είμαστε μέσα σε όλους τους στόχους. Αυτό που μας ενδιαφέρει πρώτα είναι οι όμιλοι του Τσάμπιονς Λιγκ και εκεί θα συγκεντρωθούμε. Μας ενδιαφέρουν πρώτα αυτά τα παιχνίδια και έχουμε καιρό μπροστά μας και νομίζω ότι όλα τα παιδιά θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό γιατί όλα τα παιδιά το θέλουν και ο Ολυμπιακός πρέπει να αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Και κάτι προσωπικό. Γύρισες στην ομάδα για να παίξεις και να μείνεις και στη συνέχεια;

Αυτό που έχω πει και με τον προπονητή και με τον πρόεδρο είναι να βοηθήσω την ομάδα αγωνιστικά, αλλά και μέσα στα αποδυτήρια. Θα κάνω αυτό που κάνω όλα αυτά τα χρόνια. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.