Οι γκολάρες του Κάιπερς και τα «ψαλίδια» των Γκερέρο, Σολδάνο

Πολλή δουλειά στην απογευματινή προπόνηση από τον Πορτογάλο που έριξε το βάρος στην καλή κυκλοφορία της μπάλας και στη φυσική κατάσταση.

Οι γκολάρες του Κάιπερς και τα «ψαλίδια» των Γκερέρο, Σολδάνο

Η πρώτη ημέρα εδώ στο Γκνιεβίνο ολοκληρώθηκε με τον Ολυμπιακό να κάνει δύο προπονήσεις και τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει την ένταση στο… κόκκινο. Μιάμιση ώρα κράτησε τους παίκτες του στο γήπεδο το πρωί, ενώ κοντά στις δύο ώρες διήρκεσε το πρόγραμμα το απόγευμα.

Ο 49χρονος τεχνικός έχει μπει αγριεμένος στις προπονήσεις, αλλά ξέρει πολύ καλά ότι δεν έχει περιθώρια να χάσει χρόνο. Στην απογευματινή προπόνηση το πρόγραμμα διαφοροποιήθηκε σε σχέση με το πρωί.

Το βάρος της δουλειάς έπεσε περισσότερο στη φυσική κατάσταση και στην κυκλοφορία της μπάλας. Η προπόνηση, ωστόσο, είχε και αρκετά ωραία στιγμιότυπα. Ο Πέδρο Μαρτινς με τους συνεργάτες του επέμειναν και στα τελειώματα των φάσεων. Δούλεψε πάρα πολύ πάνω σε αυτό με την απαίτηση οι παίκτες του να σκοράρουν. «Βάλτε γκολ» ήταν το σύνθημα που έδινα ο Πορτογάλος.

Φώναζε, ωρυόταν και χειροκροτούσε όταν έβλεπε τη μπάλα να αναπαύεται στα δίχτυα. Είναι το «Α και το Ω» για τον Ολυμπιακό να έχει το εύκολο γκολ. Του έλειψε πολύ αυτό την περασμένη σεζόν και το πλήρωσε ακριβά σε αρκετά παιχνίδια. Δεν θέλει να συμβεί το ίδιο και τη νέα αγωνιστική περίοδο αν και περιμένει τον φορ που θα του λύσει τα χέρια.

Σε μία τέτοια προπόνηση που έχει τελειώματα φάσεων δεν μπορούν να λείψουν οι ωραίες φάσεις. Οι ποδοσφαιριστές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, είδαμε εντυπωσιακά γκολ, αλλά και εξίσου ωραίες αποκρούσεις. Ο Κάιπερς που δίνει τη μάχη του είχε ωραία γκολ, ενώ ο Ντουρμισάι ξεχείλιζε από πάθος να σκοράρει και να δείξει την αξία του. Είχαμε ψαλίδια από τον Γκερέρο και τον Σολδάνο από την πλευρά του απαντάει με δυνατά σουτ. Για πρώτη ημέρα το πρόγραμμα ήταν πολύ φορτωμένο με τον Πέδρο Μαρτίνς να τους βγάζει το… λάδι.