Μήνυμα με νόημα από τον Ένγκελς

Τι έγραψε ο Βέλγος στόπερ με αφορμή τη μεταγραφολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομα του το τελευταίο διάστημα.

Μήνυμα με νόημα από τον Ένγκελς

Τα μεταγραφικά σενάρια είναι πολλά το τελευταίο διάστημα. Οι ποδοσφαιριστές που φέρονται να βρίσκονται στη μαύρη λίστα εξίσου πολλοί. Σχεδόν καθημερινά είναι τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Μπιόρν Ένγκελς. Ειδικά οι Βέλγοι έχουν αρκετά ρεπορτάζ για τον νεαρό στόπερ.

Τα σενάρια θεωρούν σχεδόν βέβαιη την αποχώρηση του Ένγκελς από τον Ολυμπιακό. Ο ίδιος τόσο καιρό δεν έχει τοποθετηθεί για όλα αυτά, αλλά το έκανε πριν λίγη ώρα μέσω των social media. Το ποστάρισμα του Βέλγου κεντρικού αμυντικού είναι κάτι σαν απάντηση σε όλα τα σενάρια.

Ανάρτησε φωτογραφία από την προπόνηση και αρχικά γράφει: «Ο κόουτς θέλει να δείξει πως μπορεί να ακυρώσει το γκολ μου ως οφσάιντ». Στο ίδιο ποστάρισμα ο Μπιόρν Ένγκελς αναφέρει με νόημα: «Ναι, προπονούμαι ακόμα με την ομάδα». Προφανώς και δεν το έχει γράψει τυχαία ο νεαρός Βέλγος αμυντικός και αφορά στα μεταγραφικά σενάρια που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα.

Θυμίζουμε πως για την απόκτηση του βγήκε ένα μεγάλο ποσό από τα ταμεία του συλλόγου. Είναι πολλοί εκείνοι που θεωρούν πως πρόκειται για τον πιο ποιοτικό στόπερ της ομάδας. Το μήνυμα του σαφώς και κάτι λέει όσον αφορά στα μεταγραφικά σενάρια.