Στην τελική ευθεία του Σεμέδο για τον Ολυμπιακό

Βγαίνει λευκός καπνός για την υπόθεση του Πορτογάλου στόπερ με τους Πειραιώτες να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ. Έρχονται εξελίξεις τις επόμενες ώρες.

Στην τελική ευθεία του Σεμέδο για τον Ολυμπιακό

Από σαράντα κύματα έχει περάσει η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο στον Ολυμπιακό. Μία μεταγραφή που είχε σχεδόν τελειώσει και στη συνέχεια φάνηκε να οδηγείται σε ναυάγιο. Έχουμε γράψει ξανά, όμως, ότι οι Πειραιώτες είναι σκληρά καρύδια στις διαπραγματεύσεις τους και πως μία μεταγραφή θα την κάνουν έτσι όπως εκείνοι κρίνουν σωστό για το συμφέρον τους.

Και η Βιγιαρεάλ στάθηκε εμπόδιο στην ολοκλήρωση της μετακίνησης του Πορτογάλου αμυντικού, όμως, ο Ολυμπιακός ποτέ δεν εγκατέλειψε. Σύμμαχος του σε όλη αυτή την προσπάθεια ήταν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Εδώ και μερικές ώρες φαίνεται πως βγαίνει λευκός καπνός για τη συγκεκριμένη υπόθεση και το σκηνικό έχει… γυρίσει. Οι δύο ομάδες είναι κοντά σε συμφωνία και ο παίκτης κοντά στον Ολυμπιακό.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες ώρες, οι οποίες είναι πολύ κρίσιμες για τη μεταγραφή του Σεμέδο στον Ολυμπιακό. Από ώρα σε ώρα, από λεπτό σε λεπτό αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά το τοπίο και υπάρχει αισιοδοξία πως θα έχουμε αίσιο τέλος στην υπόθεση.

Καλό θα είναι βέβαια να περιμένουμε ακόμα γιατί πολλά έχουν δει τα μάτια μας, ενώ και από τον Ολυμπιακό τηρούν σιγή ιχθύος για το θέμα του Σεμέδο. Η υπόθεση, πάντως, έχει μπει στην τελική της ευθεία.