Ολυμπιακός: Ευκαιρία ζωής για τον Ντουρμισάι αυτή η προετοιμασία

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΠΟΛΩΝΙΑ: Οι ημέρες στην Πολωνία είναι πολύ σημαντικές για τον 22χρονο επιθετικό που ψάχνει μία θέση στο ρόστερ της νέας σεζόν.

Ολυμπιακός: Ευκαιρία ζωής για τον Ντουρμισάι αυτή η προετοιμασία

Ελάχιστοι είναι οι ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν στην Πολωνία και βρίσκονται στη διαδικασία των εξετάσεων. Οι περισσότεροι έχουν δεδομένη τη θέση τους στο ρόστερ του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μία περίπτωση, όμως, που αναμένεται με ενδιαφέρον είναι αυτή του Φιορίν Ντουρμισάι. Ο 22χρονος επιθετικός έχει δείξει ότι θέλει όσο τίποτα άλλο να κερδίσει μία θέση στον Ολυμπιακό της νέας σεζόν. Την Παρασκευή, άλλωστε πήγε στον Ρέντη διακόπτοντας την άδεια του.

Αυτές οι ημέρες στην Πολωνία είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον Ντουρμισάι, ο οποίος θέλει να αποδείξει στον προπονητή του ότι αξίζει να πάρει την ευκαιρία. Έχει δουλέψει αρκετά και στις διακοπές του και αυτό φάνηκε στα εργομετρικά τεστ.


Ο διεθνής φορ είχε εξαιρετικά αποτελέσματα στα εργομετρικά με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να λένε τα καλύτερα για τη δουλειά που έχει κάνει. Για τον Ντουρμισάι αυτή η προετοιμασία είναι ένα στοίχημα ζωής ή καλύτερα μία ευκαιρία ζωής.

Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν πως ο νεαρός φορ είναι το επόμενο μεγάλο πρότζεκτ του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο ίδιος γνωρίζει πως μέσα από τον Ολυμπιακό μπορεί να εκτοξεύσει την καριέρα του. Επομένως αυτή η προετοιμασία είναι πολύ σημαντική για τον πρώην επιθετικό του Πανιωνίου, ο οποίος εκείνο που λέει είναι πως στον Ολυμπιακό ήρθε για να μείνει και όχι για να είναι περαστικός.