Πρόταση του ΠΑΟΚ για Ντάγκλας Αουγκούστο

Ακόμα και πέντε εκατομμύρια ευρώ εμφανίζονται αποφασισμένοι να διαθέσουν οι Θεσσαλονικείς για να εντάξουν στο δυναμικό τους τον νεαρό διεθνή με την Κ20 της Βραζιλίας μέσο, σύμφωνα με συμπατριώτες του δημοσιογράφους.

Πρόταση του ΠΑΟΚ για Ντάγκλας Αουγκούστο

Σούπερ πρόταση του ΠΑΟΚ για τον 22χρονο Ντάγκλας Αουγκούστο Σοάρες Γκόμες, που ανήκει στην Κορίνθιανς, αποκαλύπτουν οι Βραζιλιάνοι!

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ψάχνει στην ποδοσφαιρική αγορά με σκοπό να καλύψει τα κενά στη μεσαία γραμμή ενόψει των σοβαρών ευρωπαϊκών υποχρεώσεών του στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε αυτό το πλαίσιο, σύμφωνα με βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Ντάγκλας Αουγκούστο. Μάλιστα υπογραμμίζεται ότι οι νταμπλούχοι είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν και πέντε εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του!

«Ο Ντάγκλας, ο οποίος ήταν δανεικός στην Μπαΐα, βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ. Ο ελληνικός σύλλογος προσφέρει γύρω στα πέντε εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του, με την Κορίνθιανς να πουλά το 85% των δικαιωμάτων του και να κρατά ένα 15%. Για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Ναντ», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Ποιος είναι ο Ντάγκλας Αουγκούστο

Γεννήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέιρο στις 13 Ιανουαρίου 1997 και ξεκίνησε να μαθαίνει τα μυστικά της μπάλας στις ακαδημίες της Φλουμινένσε, στις οποίες εντάχθηκε το 2004. Στις 6 Σεπτεμβρίου 2015 πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα της «Φλου», μπαίνοντας ως αλλαγή στην ήττα της ομάδας του με 3-1 από τη Φλαμένγκο. Με τη φανέλα της Φλουμινένσε ο Ντάγκλας Αουγκούστο κατέγραψε συνολικά 57 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ, προτού μεταπηδήσει στην Κορίνθιανς που δαπάνησε το ποσό του ενός εκατομμυρίου ευρώ για να τον αποκτήσει. Εκεί σημείωσε 17 συμμετοχές με 1 γκολ, προτού παραχωρηθεί ως δανεικός στην Μπαΐα, με την οποία τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 9 παιχνίδια. Είναι διεθνής με την Κ20 της Βραζιλίας, ενώ αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος αλλά και ως αμυντικός χαφ.