Αποστολή - Πολωνία: Εδώ θα χτιστεί ο νέος Ολυμπιακός - Το «ερυθρόλευκο»... παλάτι (pics)

Το fosonline.gr σας ξεναγεί στο «ερυθρόλευκο» σπίτι στο Γκνιέβινο όπου θα βρίσκονται από σήμερα ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του

Αποστολή - Πολωνία: Εδώ θα χτιστεί ο νέος Ολυμπιακός - Το «ερυθρόλευκο»... παλάτι (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχώρησε για την Πολωνία όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας. Σε ένα πραγματικά εκπληκτικό ξενοδοχείο και προπονητικό κέντρο.

Πρόκειται για το Hotel Mistral Sport στο Gniewino. Το ξενοδοχείο και ταυτόχρονα αθλητικό κέντρο στο οποίο θα συνεχιστεί από σήμερα το χτίσιμο του νέου Ολυμπιακού.

Εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας σε εξαιρετικό περιβάλλον.

Ο Ολυμπιακός θα παραμείνει εκεί έως τις 3 Ιουλίου. Οι ερυθρόλευκοι, στο αθλητικό κέντρο του «Mistral» θα δώσουν δύο φιλικούς αγώνες με αντιπάλους την Πόγκον Στσέτσιν (7η στο πρωτάθλημα Πολωνίας) και τη Χάποελ Μπερ Σεβά (3η στο πρωτάθλημα Ισραήλ) στις 28 και 29 Ιουνίου αντίστοιχα.

Στις 3 Ιουλίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την κυπελλούχο Πολωνίας, Λέγκια Γκντάνσκ (3η στο πρωτάθλημα) στο στάδιο «Energa», εκεί που θα διεξαχθεί ο τελικός του Γιουρόπα Λιγκ την άνοιξη του 2020.

Το Hotel Mistral Sport έχει καλωσορίσει τους «ερυθρόλευκους» με το εξής μήνυμα:

Με περηφάνια και χαρά, έχουμε μια κρυφή είδηση. Ένας από τους καλεσμένους μας θα είναι ο 44 φορές πρωταθλητής της Ελλάδας, ο 27 φορές νικητής του Κυπέλλου Ελλάδας και ο 4 φορές νικητής του Super Cup της Ελλάδας. Ευχαριστούμε τους επισκέπτες μας που επέλεξαν το Mistral Sport Hotel. Σας περιμένουμε».

Δείτε ένα φωτογραφικό οδοιπορικό στις εγκαταστάσεις: