Στο Ρέντη ο Μαρτίνς, τα είπε με Κόντη

Παρακολούθησε το παιχνίδι της Κ-17 με τον Λεβαδειακό και τα είπε με τον Έλληνα κόουτς, αλλά και τους συνεργάτες του.

Στο Ρέντη ο Μαρτίνς, τα είπε με Κόντη

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ανακοινωθεί και επίσημα από τον Ολυμπιακό και έχει ήδη πιάσει δουλειά. Ο Πορτογάλος προπονητής πήγε στο Ρέντη το μεσημέρι και παρακολούθησε το παιχνίδι της Κ-17 του συλλόγου κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο νέος κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας κάθισε δίπλα-δίπλα με τον Χρήστο Κόντη και παρέα παρακολούθησαν την αναμέτρηση των πιτσιρικάδων. Είχε την ευκαιρία να τα πει με τον τεχνικό του Ολυμπιακού που αυτή τη στιγμή κρατάει στα χέρια του τις τύχες της ομάδας του Πειραιά για τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε.

Οι δύο τους μιλούσαν σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Χρήστο Κόντη να εξηγεί τα πάντα στον Πορτογάλο κόουτς. Επίσης ο Κυριάκος Δουρέκας σύστησε στον Μαρτίνς τόσο τους συνεργάτες του Κόντη, τον Αριέλ Ιμπαγάσα όσο και το επιτελείο της Ακαδημίας των πρωταθλητών. Είχε την ευκαιρία να τα πει και με τον τεχνικό της Κ-20, τον Βασίλη Βούζα.

Ο κόουτς είχε την ευκαιρία να τα πει γι' αρκετά λεπτά και με τον διευθύνων σύμβουλο της ΠΑΕ, Γιώργο Παύλου. Να σημειώσουμε πως ο 47χρονος προπονητής παρακολούθησε μόνο το πρώτο μέρος της αναμέτρησης της Κ-17 του Ολυμπιακού με την αντίστοιχη του Λεβαδειακού.