Ολυμπιακός: Στο «τραπέζι» και ο Ρολάντο

Απέρριψε πρόταση της Μπράγκα ο Ρολάντο για διετές συμβόλαιο και θέλει να παίξει στο εξωτερικό. Τον... Σεμέδο θέλουν διακαώς οι Πορτογάλοι, στη λίστα του Ολυμπιακού ο 33χρονος στόπερ.

Ολυμπιακός: Στο «τραπέζι» και ο Ρολάντο

H Μπράγκα ήθελε διακαώς τον Ρούμπεν Σεμέδο και φαινόταν ότι τον είχε χάσει από τον Ολυμπιακό, αλλά οι τελευταίες εξελίξεις επαναφέρουν το ενδιαφέρον των Πορτογάλων για τον στόπερ της Βιγιαρεάλ, αφού δεν προχωράει η μεταγραφή του στον Πειραιά.

Την ίδια ώρα απέρριψε πρόταση της Μπράγκα για διετές συμβόλαιο με 600 χιλ. ευρώ ετησίως ο Ρολάντο, δηλώνοντας στη διοίκηση της πορτογαλικής ομάδας ότι θέλει να παίξει στο εξωτερικό. Με τον 33χρονο κεντρικό αμυντικό που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους ερυθρόλευκους να είναι ξανά στη λίστα της πειραϊκής ομάδας.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να υπάρξει τέτοιου είδους ντόμινο εάν τελικά προχωρήσουν επαφές ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό αλλά και εάν η Μπράγκα καταφέρει τελικά να αποκτήσει εκείνη τον Σεμέδο μετά το διαφαινόμενο «ναυάγιο» των επαφών του με την ελληνική ομάδα.

Ο Ρολάντο είναι ελεύθερος από την Μαρσέιγ έπειτα από 4 χρόνια στην γαλλική ομάδα. Φέτος δεν έπαιξε πολύ, κάνοντας 13 συμμετοχές σε πρωτάθλημα,Κύπελλο και Ευρώπη. Έχει κάνει σπουδαία καριέρα σε Πόρτο και Μαρσέιγ, πολλά ματς σε Μπελενένσες, ενώ έχει παίξει στην Ιταλία με Ίντερ και Νάπολι χωρίς μεγάλη επιτυχία, αλλά και για λίγο στην Άντερλεχτ.