«Σπάει» το φράγμα των 4.000 διαρκείας ο Άρης!

Ιδιαίτερη ικανοποίηση στην ΠΑΕ για το ενδιαφέρον του κόσμου. Παρών στην προπόνηση του Σαββάτου για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Ντουάρτε.

«Σπάει» το φράγμα των 4.000 διαρκείας ο Άρης!

Η έντονη κινητικότητα της ΠΑΕ στο θερινό μεταγραφικό «παζάρι», με αποκορύφωμα βεβαίως την απόκτηση του Ιντέγε Μπράουν, έχει προκαλέσει εύλογα ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του Άρη. Ένας ενθουσιασμός που φαίνεται ξεκάθαρα και από την κίνηση στις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων του Άρη, οι πωλήσεις των νέων καρτών διαρκείας αναμένεται να «σπάσουν» πολύ σύντομα το φράγμα των 4.000, αριθμός που φυσικά ικανοποιεί ιδιαίτερα τους Θεσσαλονικείς.

Αν συνεκτιμηθεί και η «πρόβα τζενεράλε» με τον Ατρόμητο στις 18 Ιουλίου, αλλά και η πρώτη ευρωπαϊκή υποχρέωση με αντίπαλο την ΑΕ Λεμεσού στις 25 του ίδιου μήνα, το αυξημένο ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι λογικό και στον Άρη θεωρούν πως ο αρχικός στόχος των 12.000 διαρκείας που είχε θέσει ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι εφικτός!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το Σάββατο (22/6) οι παίκτες του Άρη γυμνάστηκαν δίχως απρόοπτα στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έχοντας στις τάξεις τους κι ένα νέο πρόσωπο. Ο λόγος για τον Λέριν Ντουάρτε, με τον νεοαποκτηθέντα Ολλανδό μέσο να κάνει την παρθενική του προπόνηση με τη νέα του ομάδα.