Ιντέγε Μπράουν για Άρη: «Δεύτερη φορά τέτοια υποδοχή» (vid)

Ο Νιγηριανός σέντερ φορ παρουσιάστηκε από την ΠΑΕ Άρης και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις. Τι υποσχέθηκε...

Ιντέγε Μπράουν για Άρη: «Δεύτερη φορά τέτοια υποδοχή» (vid)

Η μεταγραφή του Ιντέγε Μπράουν έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του Άρη, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν με ιδιαίτερη θέρμη από την πρώτη στιγμή.

Το απόγευμα της Πέμπτης (20/6) η ΠΑΕ Άρης παρουσίασε επίσημα τον Νιγηριανό σέντερ φορ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παρουσία πολλών φίλων -μικρών και μεγάλων- της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο Ιντέγε δήλωσε:

Για το καλωσόρισμα του κόσμου: «Ήταν η δεύτερη φορά που είχα τέτοια υποδοχή στην καριέρα μου. Είμαι πολύ συγκινημένος και ευγνώμων για τον τρόπο που με υποδέχθηκαν».

Για την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα: «Για μένα ο Άρης είναι μία μαχητική ομάδα. Πολύ δυνατή και πιστεύω θα είναι μία πολύ καλή σεζόν. Πιστεύω σε αυτό, γι αυτό και είμαι εδώ».

Για την αγωνιστική του κατάσταση: «Η μάσκα που φορούσα ήταν για να ελέγχω την καρδιά μου και για κάποιες μετρήσεις. Ναι, είμαι έτοιμος να παίξω. Περιμένω με ανυπομονησία το πρώτο ματς».

Για τις μεγάλες προσδοκίες του κόσμου του Άρη: «Όταν μίλησα με τον πρόεδρο, ήξερα ήδη ότι θα είναι μία μεγάλη πρόκληση. Θα ήταν μία μεγάλη ευθύνη για μένα. Δεν φοβάμαι τις προκλήσεις, μπορώ να τις αντιμετωπίσω. Θα είναι μία καλή χρονιά και για μένα και φυσικά για τον Άρη».

Για το διάστημα που δεν έχει αγωνιστεί: «Πιστεύω πως έχω χρόνο να καλύψω το χαμένο έδαφος, να προπονηθώ, να έχω τον εαυτό μου σε καλή κατάσταση. Άλλωστε το προσπάθησα και μόνος τον τελευταίο καιρό. Η δουλειά μου είναι να σκοράρω και να βοηθήσω με ασίστ, να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει, είμαι έτοιμος για να αναλάβω την ευθύνη. Στόχος μου είναι να κάνω σωστά τη δουλειά μου».

Για τη συζήτηση με τον Θ. Καρυπίδη: «Είναι ένα πρόσωπο που με… πίεσε πολύ να έρθω, με έπεισε, τον σέβομαι πολύ. Τώρα τον νιώθω φίλο μου. Μίλησα μαζί του και του είπα πως θα τον δικαιώσω για την επιλογή του».

Για το αν έχει σκεφτεί τον πρώτο του πανηγυρισμό: «Νομίζω είναι νωρίς ακόμα. Έχουμε μία μεγάλη σεζόν μπροστά μας. Ο πανηγυρισμός είναι το πως νιώθεις εκείνη τη στιγμή. Θα μου βγει αυθόρμητα».