Αναστασίου: «Αυτές τις μεταγραφές κυνηγάμε»

Ο Γιάννης Αναστασίου μίλησε για πρώτη φορά ως προπονητής του Ατρόμητου κι αναφέρθηκε στους στόχους που έχει η ομάδα του την νέα χρονιά.

Αναστασίου: «Αυτές τις μεταγραφές κυνηγάμε»

O νέος προπονητής του Ατρομήτου, Γιάννης Αναστασίου μίλησε στην επίσημη παρουσίασή του για την νέα πρόκληση της καριέρας του και δήλωσε πως ο Ατρόμητος θα συνεχίσει να έχει υψηλούς στόχους.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι προπονητής στον Ατρόμητο. Μια ομάδα που ανεβαίνει και αναπτύσσεται κάθε χρόνο. Δεν μου αρέσουν τα λόγια, προτιμώ τη δουλειά. Δεν είναι εύκολο, υπάρχουν οι βάσεις, υπάρχουν οι άνθρωποι που δουλεύουν συνεχώς και όλοι θα βάλουν το λιθαράκι τους για να φτάσει η ομάδα εκεί που πρέπει».

Για τη φιλοσοφία του: «Δεν υπάρχουν πολλές διαφορές, ειδικά στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Πάντα μου άρεσε το international football. Δηλαδή το πάντρεμα κάποιων πραγμάτων. Υπάρχουν διαφορετικές φιλοσοφίες.Θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε κάποια πράγματα. Δεν υπάρχει ομάδα χωρίς πίεση. Εμένα προσωπικά δεν με επηρεάζει καθόλου.

Για το αν έχει πίεση: «Όταν είσαι χρόνια στο ποδόσφαιρο, μαθαίνεις πάντα να λειτουργείς κάτω από πίεση. Δεν υπάρχει πλέον ομάδα χωρίς πίεση και στόχους, δεν νιώθω πίεση, είμαι έτοιμος γι' αυτή την πίεση!».


Για τα μεταγραφικά: «Βασικά ψάχνουμε για έναν επιθετικό, ο οποίος θα έχει μια ικανότητα με την μπάλα ώστε να βοηθάει την ομάδα στον χειρισμό και να βοηθάει τους συμπαίκτες του. Θα κινηθούμε για ακόμα έναν μέσο box to box να έχει τρεξίματα στο παιχνίδι. Θα κινηθούμε και για ένα στόπερ μετά την φυγή του Καρασαλίδη, δεν γνωρίζω και τι θα γίνει ακόμα με τον Χατζηισαΐα, κι από εκεί και πέρα θα είμαστε σε επαφή με τον κ. Αγγελόπουλο.

Το θετικό για τον Ατρόμητο έχει ένα καλό όνομα στην αγορά, όλοι έχουν να λένε τα καλύτερα λόγια για την ομάδα. Είναι κάτι που προκύπτει από την δουλειά που κάνει η διοίκηση κι έχει βγει ένα όνομα καθαρό και τίμιο. Πιστεύω την επόμενη εβδομάδα η ομάδα θα είναι στο 90% έτοιμη».

Για τι υποδομές: «Σαν φιλοσοφία θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τα κεκτημένα. Η ομάδα έχει βρεθεί έξι φορές στην Ευρώπη, ψηλά στο πρωτάθλημα και παράλληλα να κάνουμε το βήμα στην Ευρώπη. Παράλληλα μ' αρέσει να δίνω δυνατότητα σε νέους παίκτες, αλλά το σημαντικό είναι να υπάρχει διάθεση από τα παιδιά για να εξελιχθούν. Το ποδόσφαιρο ειδικά για τους νέους παίκτες είναι ένας μαραθώνιος».