Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τις αποχωρήσεις των Νάτχο, Βούκοβιτς

Ο Μπίμπαρς Νάτχο και ο Γιάγκος Βούκοβιτς δεν θα συνεχίσουν στον Πειραιά και για αυτό το λόγο τα ονόματά τους φιγουράρουν στα διεθνή ΜΜΕ.

Ολυμπιακός: Τι συμβαίνει με τις αποχωρήσεις των Νάτχο, Βούκοβιτς

Εκτός από τις προσθήκες (Βαλμπουενά, Μπρούνο, Σουντανί, Σιαμπάνη, Ντουρμισάι, Μπα, Ραντζέλοβιτς), ο Ολυμπιακός θα κοιτάξει και το κομμάτι των αποχωρήσεων, καθώς υπάρχουν ποδοσφαιριστές στο ρόστερ που δεν υπολογίζονται από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς για παράδειγμα από εκείνη την γκάφα του με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη τον Φεβρουάριο που είχε ως αποτέλεσμα να ανοίξει το σκορ η «Ένωση», δεν ξανάπαιξε!

Ο δε Μπίμπαρς Νάτχο ήταν επαγγελματίας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, αλλά δεν έκρυψε ποτέ την επιθυμία του να πάει κάπου όπου θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, βλέποντας ότι στον Ολυμπιακό ο ρόλος του δεν ήταν σε καμία περίπτωση πρωταγωνιστικός.

Μιλάμε λοιπόν για δύο παίκτες με «βαριά» συμβόλαια και όπως αντιλαμβάνεστε, δεν έχει και κανένα νόημα οι «ερυθρόλευκοι» να έχουν ως εναλλακτικές λύσεις τους δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι μες στις άκρες έχουν απολαβές 800 χιλιάδες ευρώ ετησίως.

Για τον Νάτχο υπάρχει ενδιαφέρον από Ρωσία και Ισραήλ, ωστόσο, ακόμα δεν έχει φτάσει κάτι επίσημο στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ που να ικανοποιεί τον σύλλογο. Φαίνεται πάντως ότι αργά ή γρήγορα θα βρεθεί η λύση με τον Ισραηλινό και πώς δεν πρόκειται να φτάσει η υπόθεσή του εώς τις 31 Αυγούστου. Το αργότερο εώς τα μέσα Ιουλίου θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Όσο για τον Βούκοβιτς; Ενδιαφέρονται για τον Σέρβο ομάδες από Τουρκία, Ιταλία και Σαουδική Αραβία, σύμφωνα με ρεπορτάζ ξένων ΜΜΕ. Ωστόσο, δεν αποκλείεται ο Βούκοβιτς να μείνει εώς τον β’ προκριματικό γύρο του Champions league, όχι για να παίξει βασικός κόντρα στην Αϊντχόφεν ή στην Πλζεν, αλλά για να είναι ως μία εναλλακτική λύση. Κι από εκεί και πέρα να ετοιμάσει τις βαλίτσες του για άλλες πολιτείες γύρω στον Αύγουστο. Εκτός πια κι αν «σκάσει» κάτι νωρίτερα που δεν θα μπορέσει να πει «όχι» ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε και ο Βούκοβιτς.