Λίντνερ ή Ράμος το «μπακ απ» του Σα στον Ολυμπιακό

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χτυπήσει διάφορες πόρτες για τον αναπληρωματικό του Πορτογάλου γκολκίπερ. Σε πρώτο πλάνο ο ελεύθερος Χάιντς Λίντνερ και ο Κλαούντιο Ράμος της Τοντέλα.

Λίντνερ ή Ράμος το «μπακ απ» του Σα στον Ολυμπιακό

Μία – μία οι υποθέσεις κλείνουν για τον Ολυμπιακό. Ήρθε στην Αθήνα ο Μπρούνο, ήρθε και ο Σουντανί και δεν αποκλείεται εντός της εβδομάδας να έρθει και ο αναπληρωματικός πορτιέρε, μιας και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα συνεχίσει την καριέρα του στους Πειραιώτες.

Αναπόφευκτα λοιπόν θα πρέπει να πάει στην Πολωνία και άλλος ένας γκολκίπερ που θα αποτελέσει το «μπακ απ» του Ζοσέ Σα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο λιμάνι έχουν εστιάσει για την ώρα σε δύο τερματοφύλακες. Ο ένας είναι ο 28χρονος Αυστριακός Χάιντς Λίντνερ που έχει μείνει ελεύθερος από την Γκρασχόπερς και ο δεύτερος ο 27χρονος Πορτογάλος Κλαούντιο Ράμος που έχει συμβόλαιο με την Τοντέλα εώς το 2020.

Και με τους δύο φέρεται να έχουν μιλήσει οι «ερυθρόλευκοι», όπερ σημαίνει ότι η περίπτωση του Σαράνοφ της Λαμίας δεν απασχολεί στην παρούσα φάση.

Φαινομενικά πιο εύκολη περίπτωση είναι του Λίντνερ, ο οποίος είχε πρωτακουστεί και πριν από έναν μήνα, όταν είχε γίνει γνωστό ότι δεν θα ανανέωνε με την Γκρασχόπερς.