Ούμπιδες στο ΦΩΣ: «Ο Μπρούνο έχει ταχύτητα και ασίστ»

Ο Αργεντινός άσος του Ατρόμητου σκιαγραφεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού και αναλύει τι θα δώσει στην ομάδα του Πειραιά.

Ούμπιδες στο ΦΩΣ: «Ο Μπρούνο έχει ταχύτητα και ασίστ»

Ξημερώματα Δευτέρας πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα ο Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός που έκανε μία πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Ατρόμητου θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες πάλεψαν πολύ τη μεταγραφή του και όλη αυτή η διαδικασία διήρκησε κοντά στον μήνα.

Ο Ολυμπιακός τα είχε βρει σε όλα με τον ποδοσφαιριστή και περίμενε το «ναι» από τη ΛΑΣΚ Λιντς. Λύθηκε και αυτό το θέμα και ο Μπρούνο είναι έτοιμος να υπογράψει το συμβόλαιο του με την ομάδα του Πειραιά. Το «ΦΩΣ» στις 20 Μαΐου είχε φιλοξενήσει μία μίνι συνέντευξη του Χαβιέ Ούμπιδες, του ανθρώπου που βοήθησε πολύ τον Μπρούνο να προσαρμοστεί στην Ελλάδα.

Ο άσος του Ατρόμητου μας είχε μιλήσει τότε με τα καλύτερα λόγια για τον Μπρούνο. Το fosonline.gr σας θυμίζει όλα όσα είχε πει ο Χαβιέ Ούμπιδες στην εφημερίδα «ΦΩΣ» για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού. «Ο Μπρούνο είναι ένας πολύ γρήγορος και δυνατός ποδοσφαιριστής. Μπορεί να βοηθήσει δίνοντας ασίστ. Ακόμα είναι μικρός σε ηλικία και νομίζω ότι στον Ολυμπιακό μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλειά και να βοηθήσει πολύ».

«Αν βρει χώρο κάνει ζημιές»

Μιλώντας για τη θέση στην οποία του αρέσει του Μπρούνο να αγωνίζεται ο Ούμπιδες μας είχε πει τότε: «Παίζει και αριστερά και δεξιά, αλλά νομίζω ότι καλύτερα είναι όταν παίζει από δεξιά. Σαν δεκάρι είχε παίξει, αλλά δεν είναι δεκάρι, είναι καθαρό εξτρέμ. Το δυνατό του σημείο είναι στον χώρο. Έχει ταχύτητα και αν βρει χώρο θα κάνει ζημιές. Ακόμα κι όταν έχει τη μπάλα στα πόδια, την πετάει μπροστά και είναι πολύ γρήγορος».

Σύμφωνα με τον Ούμπιδες το δυνατό σημείο του Μπρούνο είναι οι ασίστ: «Μπορεί το παιδί να μην έχει πολλά γκολ και να μην το είχε εύκολα το γκολ, αλλά έχει ασίστ και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό όπως μας βοήθησε πολύ και εμάς. Μπορεί να παίξει στον Ολυμπιακό, μπορεί να σταθεί σε μία πολύ καλή ομάδα. Είναι παίκτης που του αρέσει περισσότερο να παίζει στη γραμμή».

«Πάνω απ' όλα βάζει την ομάδα»

Όσον αφορά στο χαρακτήρα του ο Ούμπιδες τόνισε: «Σαν χαρακτήρας είναι πολύ ήσυχος, έχει πολύ καλό χαρακτήρα και πολύ καλή καρδιά. Εγώ ήμουν πολύ κοντά του όταν ήρθε στον Ατρόμητο και τον ξέρω πολύ καλά γιατί όταν ήρθε στην Ελλάδα δεν μιλούσε ούτε αγγλικά και είχε πρόβλημα να συνεννοηθεί. Είναι παιδί που βάζει την ομάδα πάνω απ’ όλα και όχι τον εαυτό του. Στην αρχή ήταν δύσκολα γι’ αυτόν στην Ελλάδα, αλλά μετά το πρώτο εξάμηνο είναι μία χαρά. Έχει κάνει πολύ καλή ζωή, του αρέσει στην Ελλάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Ούμπιδες και μάλιστα μας είχε πει τότε ότι δεν γνώριζε τίποτα για το φλερτ του Μπρούνο με τον Ολυμπιακό.