Και Ματέο μετά τον Μπρούνο ο Ολυμπιακός!

Οι Πειραιώτες προχωράνε κανονικά και τη μεταγραφή του Αργεντινού εξτρέμ, που διέπρεψε με τη φανέλα του Άρη.

Και Ματέο μετά τον Μπρούνο ο Ολυμπιακός!

Η μεταγραφή του Μπρούνο τελείωσε για τον Ολυμπιακό, αφού τα βρήκε με τη ΛΑΣΚ Λιντς που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή. Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έκλεισε στους Πειραιώτες, όμως, δεν είναι ο μοναδικός από την εγχώρια αγορά που θέλουν στο λιμάνι.

Ο Ματέο Γκαρσία είναι ένας ακόμα ποδοσφαιριστής τον οποίο θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους οι «ερυθρόλευκοι». Ο Αργεντινός εξτρέμ που έκανε σπουδαία χρονιά με την φανέλα του Άρη και τον έχουν ξεχωρίσει στο μεγάλο λιμάνι.

Η υπόθεση του δεν είναι απλή, αφού η Λας Πάλμας αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, αλλά σύμμαχος είναι ο ποδοσφαιριστής. Το γεγονός πως τελείωσε με τον Μπρούνο ο Ολυμπιακός δεν σημαίνει πως δεν προχωράει με τον Ματέο. Η περίπτωση του Βραζιλιάνου που αγωνίστηκε στον Ατρόμητο είχε κλείσει εδώ και αρκετό καιρό και το μόνο που έμενε ήταν να βρεθεί η χρυσή τομή και με τη ΛΑΣΚ Λιντς.

Όλο αυτό το διάστημα ο Ολυμπιακός δουλεύει και την υπόθεση του Ματέο Γκαρσία. Παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζονται λόγω της Λας Πάλμας οι Πειραιώτες δεν το έχουν βάλει κάτω. Θέλουν και τον Αργεντινό άσο και αυτός από την πλευρά του έχει ξεκαθαρίσει στην ισπανική ομάδα πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει στην Λας Πάλμας πως θέλει να παίξει στην Ευρώπη και γι' αυτό δεν θέλει ούτε να ακούει για προτάσεις από το Μεξικό. Ο Ματέο θεωρεί πως η καριέρα του πήρε τα πάνω στην Ελλάδα και θέλει να αγωνιστεί σε μία μεγαλύτερη ομάδα της χώρας μας, όπως ο Ολυμπιακός. Στον Πειραιά, πάντως προχωράνε και την υπόθεση του Αργεντινού παρά το γεγονός ότι τελειώνουν με τον Μπρούνο.