Στην Καλλιθέα το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βιτορούλ

Την ερχόμενη Τετάρτη θα παίξει το πρώτο του φιλικό ματς στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός.

Στην Καλλιθέα το φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βιτορούλ

Ο Ολυμπιακός έχει συμπληρώσει μία εβδομάδα προετοιμασίας επί ελληνικού εδάφους. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει φροντίσει όλες αυτές τις ημέρες να βγάλει το λάδι στους ποδοσφαιριστές του παρά το γεγονός πως οι καιρικές συνθήκες δεν είναι σύμμαχος της ομάδας.

Οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν δυσκολέψει πολύ τις προπονήσεις, αλλά ελάχιστα ενδιαφέρει τον Πορτογάλο κόουτς που έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, αφού θέλει να δει κάποιους από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει στον Ρέντη.

Την ερχόμενη Τετάρτη, μάλιστα η ομάδα του Πειραιά θα παίξει και το πρώτο της φιλικό παιχνίδι για τη φετινή προετοιμασία. Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν τη Βιτορούλ με τον Πέδρο Μαρτίνς να τσεκάρει όλους τους παίκτες που βρίσκονται στο προπονητήριο πριν πάρει τις αποφάσεις του για το ποιοι θα κοπούν.

Το ματς με τη ρουμανική ομάδα θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο της Καλλιθέας, αφού στο «Γ. Καραϊσκάκης» γίνονται εργασίες στον χλοοτάπητα προκειμένου να είναι σε καλή κατάσταση στο πρώτο επίσημο παιχνίδι για τα προκριματικά του Champions League.

Να σημειώσουμε πως το φιλικό με τη Βιτορούλ θα είναι κλειστό για τους οπαδούς του Ολυμπιακού. Πρόκειται για ματς προπονητικού χαρακτήρα και ο προπονητής προτίμησε να μείνουν κλειστές οι πόρτες.