Ο Ατρόμητος χτίζει σε σωστές βάσεις

Η ομάδα του Περιστερίου δεν βιάζεται να ανακοινώσει παίκτες και προχωρά μεθοδικά στις κινήσεις που απαιτούνται ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται στα υψηλά πατώματα της Super League.

Ο Ατρόμητος χτίζει σε σωστές βάσεις

Φέτος θα είναι μια μεταβατική χρονιά για τον Ατρόμητο, αφού η φυγή του Νταμίρ Κάναντι έπειτα από δύο χρόνια στα οποία ο σύλλογος πραγματοποίησε καταπληκτικές σεζόν, έφερε στα δυτικά προάστια τον Γιάννη Αναστασίου, έναν Έλληνα προπονητή με εμπειρία από ομάδες με απαιτήσεις.

Αυτό το κέρδισε μόνος του ο Ατρόμητος τα τελευταία χρόνια. Δημιουργεί πλέον απαιτήσεις από τους οπαδούς του και τους φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς σίγουρα ήταν η πιο ευχάριστη έκπληξη στο πρωτάθλημα, τουλάχιστον τη δεκαετία που διανύουμε.

Οι πρώτες κινήσεις του συλλόγου στα μεταγραφικά αφορούσαν Έλληνες ποδοσφαιριστής. Τόσο ο Γιακουμάκης ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, όσο και ο Χαρίσης είναι καλές προσθήκες και αναμένεται να βοηθήσουν τον σύλλογο. Η παρουσία τους θα ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο που είναι απαραίτητο ειδικά στα πρώτα ματς της Ευρώπης, εκεί όπου το κίνητρο της διάκρισης θα ισχυροποιηθεί.

Οι μεταγραφές στον Ατρόμητο ξεκινούν τώρα. Η ομάδα θα κινηθεί για έναν ακόμα μέσο, έναν κεντρικό αμυντικό (Χατζηισαΐας ο πρώτος στόχος) ένα αριστερό μπακ κι έναν επιθετικό σίγουρα, ενώ στη συνέχεια θα κοιτάξει για εξτρέμ. Στόχος φυσικά είναι να φτιάξει μια ομάδα που θα αγωνιστεί στο Europa League. Το γεγονός ότι οι Περιστεριώτες είναι σε ανοιχτή γραμμή για παίκτες με ομάδες όπως ο Ολυμπιακός (πέρυσι αποκτήθηκε ο Ρισβάνης, φέτος θέλει τον Ντουρμισάι δανεικό) και ο ΠΑΟΚ, (Χαρίσης και Χατζηισαΐας) δείχνει ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν φιλοδοξίες και τις κυνηγούν με τον σωστό τρόπο.

Οι βάσεις έχουν μπει από την περσινή σεζόν. Φέτος ο Ατρόμητος θα πρέπει να συνεχίσει να χτίζει, μέχρι να φτάσει στο... ρετιρέ!