Καραπαπάς: «Ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο το συμβόλαιο του Φορτούνη - Το μεγαλύτερο σε Έλληνα»

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού προέβη στην αποκάλυψη ότι ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο το νέο συμβόλαιο του Κώστα Φορτούνη το οποίο θα τον αναγάγει στον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Καραπαπάς: «Ο Ολυμπιακός έχει έτοιμο το συμβόλαιο του Φορτούνη - Το μεγαλύτερο σε Έλληνα»

Ο Κώστας Καραπαπάς σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε: «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει έτοιμο συμβόλαιο για τον Κώστα Φορτούνη και είναι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ που έχει γίνει ποτέ σε Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου!!!».

Το «ΦΩΣ» σας είχε αποκαλύψει ότι ο Κώστας Φορτούνης θα παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά, με άρθρο που τιτλοφορείτο «Όλα δείχνουν παραμονή Φορτούνη».

Μάλιστα, στις 3 Απριλίου σας είχαμε γράψει ότι ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα πει το «ναι» σε νέο συμβόλαιο που θα έχει ρήτρα 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι το κλίμα είναι πολύ θετικό και υπάρχει επιθυμία εκατέρωθεν για τη συνέχιση της συνεργασίας Φορτούνη και Ολυμπιακού. Γι' αυτό στην ομάδα του Πειραιά υπάρχει αισιοδοξία ότι όποιες οικονομικές διαφορές υπάρχουν θα ξεπεραστούν. Αυτό επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο κ. Καραπαπάς με τα σημερινά του λόγια.