Ο Μιραλάς «το παίρνει πάνω του» ξανά...

Η Έβερτον ενημέρωσε ότι θα πάρει τις αποφάσεις της για τον Βέλγο μετά το Μουντιάλ, αλλά ο Κέβιν θα επιχειρήσει να τελειώσει το θέμα του με τον Ολυμπιακό πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο δανεισμός το ιδανικότερο σενάριο για τους «ερυθρόλευκους».

Ο Μιραλάς «το παίρνει πάνω του» ξανά...

Ολυμπιακός και Κέβιν Μιραλάς θέλουν να πορευτούν μαζί και τη νέα σεζόν. Ο Βέλγος κάνει σαν τρελός και έχει μεταφέρει προς πάσα κατεύθυνση την επιθυμία του να συνεχίσει στο Λιμάνι. Οι δε Πειραιώτες από την πλευρά τους δεν θα είχαν κανένα απολύτως πρόβλημα να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους, αρκεί να μην ζητήσει τον «ουρανό με τ’ άστρα» η αγγλική ομάδα.

Το ιδανικότερο σενάριο για τους «ερυθρόλευκους» θα ήταν να τον αποκτούσαν ξανά με μορφή δανεισμού, καθώς οι πρώτες πληροφορίες που έρχονται από την Αγγλία κάνουν λόγο για μία Έβερτον που σε πρώτη φάση δεν συζητάει την πώλησή του για κάτω από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια στιγμή, τα «ζαχαρωτά» έχουν ενημερώσει ότι τις αποφάσεις για τον Μιραλάς έχουν σκοπό να τις πάρουν μετά το Μουντιάλ. Δηλαδή, γύρω στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου, ανάλογα με την πορεία που θα έχει το Βέλγιο στα γήπεδα της Ρωσίας. Όλα αυτά με την προϋπόθεση ότι ο Μιραλάς θα είναι στην 23αδα της Εθνικής του ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Η Έβερτον λοιπόν θα κυνηγήσει να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί από τον Μιραλάς που πέρσι τέτοια εποχή τού είχε ανανεώσει το συμβόλαιο έως το 2020 με κάτι λιγότερο από 3 εκ. ευρώ ετησίως! Για αυτό δεν βιάζεται να τον δώσει.

Ο Κέβιν όμως, σκοπεύει να το πάρει ξανά πάνω του, όπως είχε κάνει τον Γενάρη. Πάλι γύρω στα Χριστούγεννα η Έβερτον διέρρεε ότι θα αποφάσιζε για τον 29χρονο επιθετικό στα τέλη Ιανουαρίου, αλλά ο Μιραλάς πίεσε τους Άγγλους και έπιασε λιμάνι λίγο μετά την Πρωτοχρονιά!

Ο Βέλγος το έχει ξεκαθαρίσει στη διοίκηση των «ζαχαρωτών». Ολυμπιακό και μόνο Ολυμπιακό θέλει. Δεν ασχολείται καν με τα όσα ακούγονται στο Βέλγιο για Σταντάρ Λιέγης και Άντερλεχτ, γιατί πολύ απλά δεν θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Κατά συνέπεια, θα επιδιώξει και αυτή τη φορά να τελειώσει το θέμα του με τους «ερυθρόλευκους» πριν την έναρξη του Μουντιάλ ή το πολύ – πολύ μέχρι τις 20 Ιουνίου (τις πρώτες μέρες της διοργάνωσης).

Σίγουρα στον Ολυμπιακό δεν κρύβουν τον προβληματισμό τους για το γεγονός ότι ο Μιραλάς στην επιστροφή του στο Λιμάνι είχε όλο κι όλο ένα γκολ, κι αυτό κόντρα στον πεσμένο στη Β’ Εθνική Πλατανιά. Στα υπόλοιπα ματς η βαθμολογία του ήταν πολύ χαμηλή.

Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι ο Πέδρο Μαρτίνς και ο οργανισμός δεν τον πιστεύουν, καθώς αναγνωρίζουν ότι τον επηρέασε σε μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι δεν έπαιξε καθόλου στο πρώτο μισό της σεζόν με την Έβερτον.

Από τη στιγμή λοιπόν που έχουν σύμμαχο και τον ίδιο τον Μιραλάς, υπάρχει μία αισιοδοξία ότι στο τέλος μπορεί να κλείσει το «ντιλ» με νέο δανεισμό, έτσι ώστε να γλιτώσουν οι «ερυθρόλευκοι» κάποια χρήματα και να τα επενδύσουν αλλού.