«Μάχη» Ολυμπιακού με Μπεσίκτας για Αγκού

Ο Νιγηριανός χαφ είναι σε πρώτο πλάνο για τους Πειραιώτες, αλλά το ενδιαφέρον των Τούρκων είναι πολύ έντονο.

«Μάχη» Ολυμπιακού με Μπεσίκτας για Αγκού

Ο Μικέλ Αγκού είναι σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής. Στην Πορτογαλία γίνεται χαμός δημοσιευμάτων για το θέμα του Νιγηριανού χαφ, ο οποίος ανήκει στην Πόρτο.

Ο 26χρονος Αφρικανός τη σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε με τη μορφή του δανεισμού στη Σετουμπάλ και αναζητείται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του. Για τον Αγκού μοιάζει να είναι έντονο το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, όμως η κατάσταση είναι αρκετά μπερδεμένη.

Συγκεκριμένα υπάρχει δημοσίευμα της Record το οποίο εμφανίζει δυσκολίες στην υπόθεση και δεν είναι τόσο αισιόδοξο πως ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα. Σύμφωνα με τη Record ο παίκτης μοιάζει να απομακρύνεται.

Υπάρχει, ωστόσο άλλο δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο για τον παίκτη δίνει μεγάλη «μάχη» ο Ολυμπιακός με τη Μπεσίκτας. Οι Ίβηρες επισημαίνουν πως οι «μαύροι αετοί» έχουν προσφέρει στην Πόρτο 2,5 εκατ. ευρώ για να πάρουν τον Αγκού, αλλά η απάντηση των «Δράκων» ήταν αρνητική.

Το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Μικέλ Αγκού δεν είναι τωρινό, αφού εδώ κι αρκετό καιρό ασχολείται με τον παίκτη. Τώρα φαίνεται να έχει μπει σφήνα ο Ολυμπιακός ανάμεσα σε Τούρκους και ποδοσφαιριστή και έχει αυξήσει το βαθμό δυσκολίας. Πάντως και για τους Πειραιώτες δεν είναι εύκολη υπόθεση.