Ολυμπιακός: Η αγωνία του Σεμέδο και η στάση της Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ εξακολουθεί να κάνει δύσκολη τη ζωή των «ερυθρολεύκων», αλλά ο Πορτογάλος στόπερ δεν έχει κρύψει ότι θέλει να ξεμπερδέψει σύντομα η μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Η αγωνία του Σεμέδο και η στάση της Βιγιαρεάλ

Ένας από τους κεντρικούς αμυντικούς που κυνηγάει ο Ολυμπιακός εδώ και πολύ καιρό δεν είναι άλλος από τον Ρούμπεν Σεμέδο. Οι «ερυθρόλευκοι» ουσιαστικά τα έχουν βρει σε όλα με τον Πορτογάλο στόπερ, ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εξηγήσει στον συμπατριώτη του όλα όσα θα συναντήσει στο λιμάνι και τι ακριβώς περιμένει από εκείνον, αλλά η Βιγιαρεάλ έχει βαλθεί να βγάλει τα… συκώτια στους ανθρώπους των Πειραιωτών.

Μπορεί να εμφανίζεται πιο διαλλακτική η ισπανική ομάδα για να συζητήσει σε μία διαφορετική βάση συγκριτικά με τις αρχικές της απαιτήσεις για το «ενοίκιο» του παίκτη, αλλά και την οψιόν αγοράς, ωστόσο, δεν παύει ακόμα το θέμα να είναι «κολλημένο».

Αισιοδοξία υπάρχει στις τάξεις του Ολυμπιακού. Και κυρίως υπάρχει διάθεση για να το παλέψει μέχρι τέλους, καθώς πρόκειται για μία επιλογή του τεχνικού τιμ και είναι ένας παίκτης που ταιριάζει γάντι στα «θέλω» του Μαρτίνς.

Συν τοις άλλοις, και ο Σεμέδο έχει τη δική του αγωνία. Δεν του αρέσει καθόλου όλο αυτό που συμβαίνει με την Βιγιαρεάλ. Ούτως ή άλλως είναι τσατισμένος με τους Ισπανούς εξαιτίας της στάσης που είχαν κρατήσει πέρσι κατά τη διάρκεια της δικαστικής του περιπέτειας και τώρα αντί να του διευκολύνουν τη ζωή και να πάει σε μία ομάδα που τον προορίζει για βασικό, διαπιστώνει ότι δεν τον αφήνουν να πάρει το αεροπλάνο για την Αθήνα.

Η πλευρά του Σεμέδο πιέζει την Βιγιαρεάλ, ο Ολυμπιακός επίσης ασκεί το δικό του πρέσινγκ και απομένει να φανεί πότε θα λυγίσει η ισπανική ομάδα. Προς το παρόν οι πιθανότητες είναι υπέρ της απόκτησης του Πορτογάλου, έστω και… 51-49%. Υπάρχει η αισιοδοξία ότι στο τέλος θα έχουμε «happyend» σε ένα σίριαλ που κρατάει περίπου ένα μήνα…