Εργομετρικά υψηλού επιπέδου στον Ολυμπιακό (vid)

Δείτε τα νέα μηχανήματα και τον νέο τρόπο εργομετρικών τεστ που πέρασαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά.

Εργομετρικά υψηλού επιπέδου στον Ολυμπιακό (vid)

Αρκετό καιρό πριν την έναρξη της προετοιμασίας εργάζονταν οι άνθρωπο του Ολυμπιακού στον Ρέντη προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για τα εργομετρικά τεστ που θα περνούσαν οι ποδοσφαιριστές.

Στο αθλητικό κέντρο των Πειραιωτών έφτασαν νέα μηχανήματα και τα εργομετρικά τεστ που πέρασαν οι ποδοσφαιριστές εξελίχθηκαν ακόμα περισσότερο. Δεν είχαν καμία σχέση με ότι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια. Τα τεστ έγιναν τόσο στο γυμναστήριο όσο και στο γήπεδο.

Στον Ολυμπιακό εξελίσσονται και στα ιατρικά θέματα παρακολουθώντας τις εξελίξεις στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές πέρασαν από… κόσκινο σε εργομετρικά που ήταν πιο σκληρά από ποτέ, αλλά και από τα οποία βγήκαν τα καλύτερα συμπεράσματα για την κατάσταση που επέστρεψαν οι «ερυθρόλευκοι» από τις διακοπές τους. Τα εργομετρικά τεστ πραγματοποιήθηκαν την Δευτέρα και την Τρίτη και από την Τετάρτη ξεκίνησαν οι διπλές προπονήσεις.

Αξίζει να παρακολουθήσετε το βίντεο από το επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού για να διαπιστώσετε την εξέλιξη που υπάρχει στον Ρέντη και στα ιατρικά θέματα.