Μία εβδομάδα διαρκών επαφών

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την περασμένη εβδομάδα είναι σε ανοικτή γραμμή με Βρέντζο, Καρεμπέ και Μοντέστο για το ερυθρόλευκο ρόστερ και κυρίως για το κομμάτι των αποχωρήσεων.

Μία εβδομάδα διαρκών επαφών

Στην Ελλάδα βρίσκεται από την Τρίτη ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά ουσιαστικά έχει πιάσει δουλειά από την Μ. Εβδομάδα. Ο Πορτογάλος τεχνικός εξ αρχής ήταν σε ανοικτή γραμμή με Βρέντζο, Καρεμπέ και Μοντέστο για να έχει μία ολοκληρωμένη εικόνα για το ερυθρόλευκο ρόστερ και να μάθει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει για κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού είναι ενήμερος για την προτεραιότητα του συλλόγου που δεν είναι άλλη αυτή τη στιγμή η αποχώρηση ορισμένων ποδοσφαιριστών που θεωρείται ότι είτε έχουν κάνει τον κύκλο τους, είτε έχουν προκαλέσει με τη συμπεριφορά τους στην καθημερινότητα του Ρέντη.

Ο Μαρτίνς ναι μεν ήρθε για μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα μας, αλλά θα κάνει και τα ταξιδάκια του για να έχει μία εικόνα και για τους δανεικούς.

Πολλά έχει ακούσει όχι μόνο για τους Ρισβάνη και Σιώπη (μένει εκτός εώς το τέλος της σεζόν λόγω θλάσης), αλλά και για τον Τσιμίκα που κάνει μία εκπληκτική χρονιά με την Βίλεμ.

Ωστόσο, με τον Τσιμίκα υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα που έχει να κάνει με την οψιόν αγοράς που έχει η Βίλεμ στη συμφωνία της με τον Ολυμπιακό. Οι Ολλανδοί αν καταβάλουν ένα ποσό πάνω από 1 εκ. ευρώ, τότε θα τον κάνουν δικό τους με μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν.