Βλέπει και Τρεμπέλ ο Ολυμπιακός

Τον Γάλλο χαφ της Άντερλεχτ έφεραν στο προσκήνιο τα βελγικά Μέσα, αλλά στο… κόλπο βρίσκεται και η Ναντ.

Βλέπει και Τρεμπέλ ο Ολυμπιακός

Από το Βέλγιο προέκυψε ένα ακόμα μεταγραφικό σενάριο για τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα από τις Κάτω Χώρες Ολυμπιακός έχει στο… στόχαστρο του τον μέσο της Άντερλεχτ, Αντριέν Τρεμπέλ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα αναφέρουν οι Βέλγοι οι Πειραιώτες παρακολουθούν την περίπτωση του 28χρονου χαφ της ομάδας των Βρυξελλών. Ο Τρεμπέλ έχει συμβόλαιο με την Άντερλεχτ, το οποίο εκπνέει το καλοκαίρι του 2023. Τη φετινή σεζόν ο Γάλλος μέσος έκανε σε όλες τις διοργανώσεις 29 συμμετοχές με τρία γκολ και τέσσερις ασίστ.

Στον Ολυμπιακό φέρεται να έχει προταθεί ο ποδοσφαιριστής και η περίπτωση του να εξετάζεται. Η χρηματιστηριακή αξία του αρχηγού της Άντερλεχτ σύμφωνα με το transfermakrt.de είναι στα 7 εκατ. ευρώ. Η ομάδα των Βρυξελλών είχε αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο του 2017 από τη Σταντάρ Λιέγη αντί 3 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα του Βελγίου ο Ολυμπιακός δεν «παίζει» μόνος του για τον Αντριέν Τρεμπέλ. Η Ναντ έχει στο… στόχαστρο της τον ποδοσφαιριστή και κινείται για την απόκτηση του. Στη γαλλική ομάδα αγωνιζόταν ο 28χρονος μέσος που είχε παίξει και στην Κ19 και το 2014 τον είχε πουλήσει στη Σταντάρ Λιέγης.