Στην Πολωνία με τον Ολυμπιακό ο Ντουρμισάι

Ο 22χρονος επιθετικός λόγω των υποχρεώσεων του με την Εθνική ομάδα θα ενσωματωθεί με την αποστολή των Πειραιωτών στο Γκνιεβίνο μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς.

Στην Πολωνία με τον Ολυμπιακό ο Ντουρμισάι

Η νέα σεζόν ξεκίνησε για τον Ολυμπιακό με την πρώτη συγκέντρωση στον Ρέντη να γίνεται σε δύο δόσεις. Το πρώτο γκρουπ βρέθηκε στο προπονητήριο το πρωί για τις ιατρικές εξετάσεις και το δεύτερο το απόγευμα για τα εργομετρικά. Το ίδιο θα γίνει και την Τρίτη με την πρώτη προπόνηση πιθανότατα να λαμβάνει χώρα την Τετάρτη.

Από την πρώτη συγκέντρωση δεν υπήρξαν πολύ μεγάλες εκπλήξεις στο αθλητικό κέντρο. Είχαμε ηχηρές απουσίες λόγω των υποχρεώσεων με τις Εθνικές ομάδες και το ενδιαφέρον θα «φουντώσει» στις 24 του μήνα όταν η ομάδα θα ταξιδέψει στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Όπως ήταν αναμενόμενο από την πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού απουσίαζε ο Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα. Ο 22χρονος επιθετικός δεν έχει ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες, αλλά στον Ρέντη τον περιμένουν μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς.

Για να είμαστε και πιο σωστοί ο Ντουρμισάι θα μπει με την υπόλοιπη ομάδα στις 24 του μήνα όταν εκείνη θα ταξιδέψει για το Γκνιεβίνο της Πολωνίας. Υπάρχει μία σκέψη μήπως ενσωματωθεί λίγο νωρίτερα από τους υπόλοιπους διεθνείς για να τον δει ο Μαρτίνς στον Ρέντη, αλλά το επικρατέστερο σενάριο είναι ότι θα πάει κατευθείαν στην Πολωνία μαζί με τους υπόλοιπους διεθνείς. Το βασικός είναι πως ο Ντουρμισάι αυτή τη στιγμή υπολογίζεται για την προετοιμασία του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε πως επιθυμία του Πανιωνίου είναι να κρατήσει τον παίκτη με τη μορφή του δανεισμού γι’ ακόμα ένα χρόνο.