Η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού: Ο νέος Κάιπερς και οι απόντες...

Πραγματοποιήθηκε το πρωί (10/6) η πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό στις  εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Η πρώτη συγκέντρωση του Ολυμπιακού: Ο νέος Κάιπερς και οι απόντες...

H πρώτη συγκέντρωση της νέας σεζόν για τον Ολυμπιακό έγινε το πρωί (10/6) στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Παρόντες ήταν οι: Χουτεσιώτης, Γιάννης Μασούρας, Τσιμίκας, Ιγκόρ Σίλβα, Βούκοβιτς, Ανδρούτσος, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σολδάνο, Γκερέρο, Μάνος.

Το παρών έδωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Ούγκο Κάιπερς. Από την ακαδημία συμμετείχαν οι Ξενιτίδης, Βοϊλής, Μαρτίνης, Μαρίνος, Τζολάκης και Σουρλής.

Ο Γκιλιέρμε θα επιστρέψει αύριο (11/6) ενώ ο Βαλμπουενά θα ενσωματωθεί στις 20 του Ιούνη. Επιπλέον άδεια έχει πάρει ο Γκιγιέρμε. Ο Ουσεϊνού Μπα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Γκαζελέκ Αζαξιό και θα είναι στον Ρέντη την ερχόμενη Δευτέρα.

Απόντες λόγω των υποχρεώσεων με τις εθνικές ομάδες ήταν οι Γιώργος Μασούρας, Φορτούνης, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Ελαμπντελαουί, Νάτχο και Σα. Άπαντες αναμένονται στις 24 του μήνα για να ταξιδέψουν στο Γκντανσκ της Πολωνίας, όπου θα γίνει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας.

Οι Καμαρά, Σισέ, Μεριά και Μπανανά έχουν υποχρεώσεις με τις ομάδες τους στο Κόπα Άφρικα.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, μετά την εγχείρηση που έκανε στο γόνατο και αναμένεται στην αγωνιστική επάνοδο τον Σεπτέμβριο.