Το συγκινητικό μήνυμα του Ανδρούτσου για τον Νικολάου

Οι δρόμοι των δύο «κολλητών» χώρισαν και ο Θανάσης Ανδρούτσος αποχαιρέτισε τον καλό του φίλο.

Το συγκινητικό μήνυμα του Ανδρούτσου για τον Νικολάου

Θανάσης Ανδρούτσος και Δημήτρης Νικολάου δεν ήταν απλά δύο συμπαίκτες. Πρόκειται για δύο παιδιά που ξεκίνησαν μαζί την πορεία τους από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και έφτασαν στο σημείο να παίξουν και στην πρώτη ομάδα.

Έχουν ζήσει πολλά μαζί και είναι λογικό η σχέση τους να είναι πιο δυνατή. Μετά από πολλά χρόνια οι δρόμοι τους χώρισαν, αφού ο Δημήτρης Νικολάου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Έμπολι, η οποία πλήρωσε την οψιόν στον Ολυμπιακό και έκανε δικό της τον παίκτη.

Ο Θανάσης Ανδρούτσος με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media αποχαιρέτισε τον πολύ καλό του φίλο, Δημήτρη Νικολάου γράφοντας: «Φιλαράκι μου θέλω να σου ευχηθώ καλή τύχη στην νέα σου ομάδα, είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις σε αυτή τη νέα πρόκληση γιατί είσαι δυνατός σωματικά αλλά κυρίως ψυχικά.

Θα μου λείψεις πολύ αδερφούλη αλλά το ξέραμε ότι κάποτε ο καθένας μας θα ακολουθήσει τον δρόμο του, γι αυτό κοιτά να το ευχαριστιέσαι καθημερινά και να πας όσο πιο ψηλά γίνεται γιατί το αξίζεις.

Οι οικογένειες δεν σπάνε ποτέ το ξέρεις πολύ καλά. Μόνο επιτυχίες και πάνω από όλα υγεία αδερφέ, καλή συνέχεια!», ανέφερε στο μήνυμα του ο Θανάσης Ανδρούτσος.