Αλλαγές στο «Γ. Καραϊσκάκης» και νέος χλοοτάπητας

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ρίξει όλο τους το βάρος στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου, ενώ βελτιωτικά έργα γίνονται και σε άλλους τομείς.

Αλλαγές στο «Γ. Καραϊσκάκης» και νέος χλοοτάπητας

Το «Γ. Καραϊσκάκης» είναι το πιο σύγχρονο γήπεδο στην Ελλάδα, όμως οι άνθρωποι που εργάζονται σε αυτό δεν εφησυχάζουν ούτε λεπτό. Όπως γράφει το σημερινό «ΦΩΣ» στο φαληρικό γήπεδο γίνονται βελτιωτικές εργασίες αυτό το διάστημα και με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων τα πάντα θα είναι στην εντέλεια.

Στο μεγάλο λιμάνι έχουν ρίξει το βάρος τους στον αγωνιστικό χώρο. Ο χλοοτάπητας είναι αυτό που «καίει» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, διότι πέρσι είχαν παρουσιαστεί σημαντικά προβλήματα. Θυμόμαστε όλοι ότι στα προκριματικά του Europa League οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν καν χρησιμοποιήσει το «Γ. Καραϊσκάκης» για προπόνηση.

Ακόμα και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κάνει τα παράπονα του. Έτσι οι «ερυθρόλευκοι» ανέθεσαν σε άλλη εταιρεία τις εργασίες και ο χλοοτάπητας αναμένεται να είναι «χαλί» με την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού. Αυτό άλλωστε είναι το μεγάλο στοίχημα των «ερυθρόλευκων». Επίσης έχουν προγραμματίσει και νέες εργασίες στον χλοοτάπητα στην διακοπή του Νοεμβρίου, προκειμένου να αντέξει ο αγωνιστικός χώρος τον χειμώνα και το κρύο.

Πλην του χλοοτάπητα εργασίες γίνονται και σε άλλους τομείς του φαληρικού γηπέδου. Συγκεκριμένα βάφονται οι εξωτερικοί χώροι με τους ανθρώπους του «Γ. Καραϊσκάκης» να κάνουν ένα φρεσκάρισμα. Επίσης αλλαγή θα γίνει και στη φυσούνα από την οποία βγαίνουν οι ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο.