Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Τσάβο της Ακαδημίας

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο υπέγραψε ο νεαρός μπακ της ομάδας του Πειραιά, ο οποίος το πρωί βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ.

Ο Ολυμπιακός «έδεσε» τον Τσάβο της Ακαδημίας

Η Ακαδημία είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για τον Ολυμπιακό και η διοίκηση ρίχνει πολύ μεγάλο βάρος στη δουλειά που γίνεται στον Ρέντη. Οι στόχοι άλλωστε για τη νέα σεζόν είναι γνωστοί, αφού επιθυμούν τόσο την ανάδειξη ταλέντων όσο και τις επιτυχίες.

Οι «ερυθρόλευκοι» φροντίζουν να «δένουν» τα παιδιά που θεωρούν πως έχουν να προσφέρουν στον σύλλογο και μία τέτοια περίπτωση είναι ο Άγγελος Τσάβος. Ο πιτσιρικάς έχει γεννηθεί στις 11 Απριλίου 2002 και αγωνίζεται κυρίως ως δεξί μπακ.

Είναι από τα παιδιά της Ακαδημίας που έχουν ξεχωρίσει με την παρουσία του και το μεσημέρι της Παρασκευής πέρασε από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός προκειμένου να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο Τσάβος ανήκει στον μάνατζερ του, Γιώργου Μασούρα και ήταν στέλεχος της Κ17 που κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται στη διαδικασία να κάνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλοι. Όλα αυτά κατόπιν συνεννόησης της διοίκησης με τον Ρικάρντο Πέρες.