Προτάθηκε ξανά ο Σζάλαι στον Ολυμπιακό

Ο 31χρονος Ούγγρος επιθετικός της Χοφενχάιμ έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους» από τον χειμώνα, αλλά στο λιμάνι έχουν ρίξει όλο το βάρος στον Μπεργκ.

Προτάθηκε ξανά ο Σζάλαι στον Ολυμπιακό

Το όνομα του Άνταμ Σζαλάι ξαναβγήκε την Πέμπτη (6/6) στο προσκήνιο. Δεν είναι ένα άγνωστο όνομα για τον Ολυμπιακό. Έχει προταθεί στους «ερυθρόλευκους» από τον χειμώνα, πριν καν προχωρήσει ο σύλλογος στην απόκτηση του Φράνκο Σολδάνο.

Ο 31χρονος Μαγυάρος επιθετικός (ύψους 1.93μ.) έμεινε ελεύθερος από την Χοφενχάιμ, με την οποία είχε φέτος 6 γκολ και 5 ασίστ σε 37 παιχνίδια. Υπάρχει στη λίστα με τους δεκάδες φορ που έχουν προταθεί στον Ολυμπιακό, ωστόσο, στο λιμάνι όλο το βάρος έχει πέσει πάνω στον Μάρκους Μπεργκ.

Οι Πειραιώτες θα περιμένουν έως τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας την απάντηση του Σουηδού επιθετικού στην πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρτίνς δεν έχει κρύψει ότι σε περίπτωση που χαλάσει του Μπεργκ, θα επιθυμούσε έναν εκ των «αλμυρών» Φερέιρα (Μπενφίκα, παίζει δανεικός στην Εσπανιόλ), Μουνιέ (Χάντερσφιλντ) ή Καρίγιο (Σαουθάμπτον). Και οι τρεις όμως φαίνονται πιο δύσκολες περιπτώσεις από του… Μπεργκ!

Ο Σζαλάι που προτείνεται συνεχώς στους Πειραιώτες, είναι πολύ πιο κάτω στις επιλογές. Συν τοις άλλοις, εμφανίζεται ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του στην Τράμπζονσπορ. Μάλιστα, ο μάνατζέρ του τόνισε ότι την επόμενη εβδομάδα και αφού ο 31χρονος φορ ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ουγγαρίας, θα πάρει την απόφασή του για το αν θα μετακομίσει στην Τραπεζούντα ή όχι.