Λουτσέσκου: «Ο Σαββίδης προσπάθησε να μου υποδείξει παίκτες»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Ιβάν Σαββίδη και τα... προβλήματά της...

Λουτσέσκου: «Ο Σαββίδης προσπάθησε να μου υποδείξει παίκτες»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έδωσε συνέντευξη στο «Telekom Sports» και μεταξύ άλλων ομολόγησε την παρέμβαση του Ιβάν Σαββίδη στα σχέδια του...

Είπε συγκεκριμένα: «Στην αρχή προσπάθησε να μου υποδείξει κάποιους παίκτες, αλλά δεν είχε εμπλοκή στην ομάδα. Προσπάθησα να είμαι όσο πιο δίκαιος γίνεται με τους παίκτες μου. Έχει απεριόριστο σεβασμό για εμένα. Όταν κάνω κάποιο λάθος μου ασκεί πίεση που με βοηθάει να καταλάβω και να αποκτήσω νοοτροπία νικητή. Στα μίτινγκ που κάνουμε, βάζουμε πίεση ο ένας στον άλλον, έχω εξελιχθεί ως προπονητής σε αυτόν τον τομέα, γιατί αν ήμουν πιο νεαρός, θα τρελαινόμουν.

Ο Λουτσέσκου θυμήθηκε κι ένα περιστατικό σε έναν αγώνα με τον Ολυμπιακό που συνέβη όταν ήταν προπονητής στην Ξάνθη: «Είχα έναν παίκτη στην Ξάνθη, που σε ένα ματς με τον Ολυμπιακό μου ζήτησε να τον κάνω αλλαγή. Όταν τον ρώτησα γιατί, μου απάντησε ότι δεν πίστευε ότι θα κερδίζαμε τον Ολυμπιακό. Έχει να κάνει με την νοοτροπία».

Για το ξεκίνημά του στον ΠΑΟΚ τόνισε: «Στην αρχή όταν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα, είπα στον εαυτό μου, «περίμενε, αυτός σε έφερε εδώ για να νικάς. Κέρδισε, βρες τρόπο να κερδίζεις. Μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο. Αν δεν κερδίζεις θα βρεθεί κάποιος άλλος που θα κάνει αυτό που δεν έκανες εσύ». Είναι πολύ απλό».