Το «μένω-φεύγω» του Λοντίγκιν στον Ολυμπιακό

Δεν έχει βγει άκρη με τις προθέσεις του Ελληνορώσου γκολκίπερ, ο οποίος βρίσκεται πλέον πιο κοντά στην έξοδο από τον Ρέντη.

Το «μένω-φεύγω» του Λοντίγκιν στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός έχει τον Ζοσέ Σα, ανανεώνει και τον Χουτεσιώτη, απέκτησε και τον Σιαμπάνη από τον ΠΑΟΚ και το θέμα πλέον είναι να δούμε σε ποια ομάδα θα αγωνίζεται του χρόνου ο Γιούρι Λοντίγκιν.

Η αλήθεια είναι ότι με τον Ελληνορώσο γκολκίπερ έχουν μπερδευτεί αρκετά μέσα στον σύλλογο. Από τη μία άφηνε να εννοηθεί ότι δεν θέλει να μείνει ως δεύτερος γκολκίπερ πίσω από τον Σα, στη συνέχεια έδειχνε μία διάθεση να συνεχίσει στον Ολυμπιακό έστω και ως δεύτερος και τώρα βγάζει μία εικόνα ότι ψάχνεται.

Ήδη ακούγεται ότι κάτι περιμένει από την Ρωσία. Η ουσία είναι ότι το «μένω – φεύγω» του Λοντίγκιν έχει περιπλέξει κάπως τα πράγματα και για την ώρα ο Ελληνορώσος τερματοφύλακας είναι με το ενάμισι πόδι εκτός Ολυμπιακού.

Στο λιμάνι πάντως έχουν άλλες προτεραιότητες και όχι τον «μπακ απ» του Σα. Θέλουν έως την ημέρα που θα αναχωρήσει η αποστολή για την Πολωνία (24 Ιουνίου), να έχουν αποκτηθεί ο βασικός φορ, ο βασικός στόπερ και αν είναι εφικτό και ακόμη ένας κεντρικός αμυντικός.

Για τον δεύτερο τερματοφύλακα έχει πολύ δρόμο μπροστά του ο Ολυμπιακός για να αποφασίσει τελικά τι θα κάνει.