Τι ισχύει πραγματικά για Ρέτσο και Ολυμπιακό

Ο Παναγιώτης Ρέτσος έχει εκδηλώσει πολλές φορές την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στον Πειραιά. Ωστόσο, η υπόθεση δεν είναι τόσο απλή...

Τι ισχύει πραγματικά για Ρέτσο και Ολυμπιακό

Δημοσιεύματα του εγχώριου Τύπου κάνουν λόγο για επιθυμία επιστροφής του Παναγιώτη Ρέτσου στον Ολυμπιακό.

Ποια είναι όμως η πραγματικότητα; Ο νεαρός Έλληνα αμυντικός ομολογουμένως πέρασε μια δύσκολη χρονιά με πολλούς τραυματισμούς και θέλει να κάνει μια νέα αρχή στην καριέρα του.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι πράγματι έχει εκδηλώσει πάμπολλες φορές την επιθυμία του κάποια στιγμή να επιστρέψει στον Ολυμπιακό. Ωστόσο, δεν είναι κάτι που σκέφτεται για το άμεσο μέλλον, αφού μιλάμε για έναν νέο ποδοσφαιριστή με δίψα να διακριθεί στο εξωτερικό.

Άλλωστε, η επιστροφή στην ομάδα του Πειραιά δεν θα ήταν απλή υπόθεση, ακόμα και αν υπήρχε τέτοια διάθεση. Ας μην ξεχνάμε ότι ο Έλληνας διεθνής δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, η οποία τον απέκτησε έναντι 19 εκατ. ευρώ.

Τις τελευταίες μέρες ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται στη χώρα μας για καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τον Ανδρούτσο. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι ρίχνει γέφυρες επιστροφής στον Ολυμπιακό.

Ας μην ξεχνάμε ακόμα και κάτι σημαντικό: Ο Ρέτσος εκπροσωπείται από τον Φαλί Ραμαντάνι, έναν μάνατζερ με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει διακόψει κάθε επαφή. Μάλιστα, οι Ανδρούτσος και Νικολάου, οι οποίοι επίσης ήταν πελάτες του συγκεκριμένου μάνατζερ, είχαν τεθεί στο περιθώριο και επανήλθαν μόνο όταν άλλαξαν εκπρόσωπο.