Κρούση Ολυμπιακού στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Σιαμπάνη

Οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν κάνει επαφή με τον νεαρό πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Κρούση Ολυμπιακού στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Σιαμπάνη

Για την απόκτηση του Μάριου Σιαμπάνη που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ και ο οποίος δεν είχε συμμετοχές με την Κ19 της ομάδας της Θεσσαλονίκης κινείται ο Ολυμπιακός. Ο 19χρονος τερματοφύλακας ήθελε να έχει ρόλο στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ κάτι που δεν μπορούσαν να του εγγυηθούν με αποτέλεσμα να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του.

Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει επαφές με τον παίκτη για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, αλλά εκείνος ήταν αρνητικός. Έτσι ο Ολυμπιακός φαίνεται να μπαίνει σφήνα για την απόκτηση του Μάριου Σιαμπάνη, ο οποίος μέχρι πριν λίγες ημέρες ήταν πολύ κοντά στον Παναθηναϊκό.

Δεν σημαίνει πως ο πρώην πορτιέρε του ΠΑΟΚ έκλεισε στον Ολυμπιακό, αλλά αυτή τη στιγμή γίνονται επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Λέγεται μάλιστα πως ο παίκτης έφυγε και από το ξενοδοχείο της Εθνικής Ελπίδων προκειμένου να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του.

Κατά τα άλλα υπάρχει διάθεση να ανανεωθεί το συμβόλαιο του Λευτέρη Χουτεσιώτη και να παραμείνει στο ρόστερ. Παράλληλα πολύ δύσκολο είναι να μείνει στον Ολυμπιακό ο Γιούρι Λοντίγκιν, ο οποίος θέλει να παίζει με αποτέλεσμα να μην είναι υπέρ της παραμονής στον Πειραιά.