Έρχεται την Παρασκευή ο Μαρτίνς

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται στην Ελλάδα τρεις ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Έρχεται την Παρασκευή ο Μαρτίνς

Για την Τετάρτη είχε προγραμματίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα ο Πέδρο Μαρτίνς, αλλά όπως γράφει και το «ΦΩΣ» στο σημερινό του φύλλο ο κόουτς δεν θα βρίσκεται αύριο στη χώρα μας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται στην Ελλάδα την ερχόμενη Παρασκευή, δηλαδή τρεις ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Θυμίζουμε πως για την ερχόμενη Δευτέρα έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών της ομάδας του Πειραιά στον Ρέντη.

Ο 49χρονος τεχνικός με την επιστροφή του θα πέσει με τα μούτρα στη δουλειά προκειμένου να τακτοποιήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες πριν την έναρξη της προετοιμασίας του Ολυμπιακού.

Επιπλέον εκκρεμούν και τα μεταγραφικά θέμα της ομάδας του Πειραιά. Όπως και την προηγούμενη φορά που ήρθε στη χώρα μας ο Μαρτίνς έτσι και τώρα θα έχει συναντήσεις με τους Καρεμπέ, Μοντέστο και με άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του Ολυμπιακού.

Όλο αυτόν τον καιρό, πάντως ο Πορτογάλος βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους στενούς του συνεργάτες αν και τα περισσότερα θέματα της προετοιμασίας έχουν δρομολογηθεί. Έτσι από την Παρασκευή που θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Πέδρο Μαρτίνς θα «τρέξουν» και οι εξελίξεις.