Πήρε θέση για τον Σκρτελ ο Ολυμπιακός

Οι Πειραιώτες τοποθετήθηκαν για τον Σλοβάκο με αφορμή τα δημοσιεύματα από την Τουρκία που κάνουν λόγο για συμφωνία των δύο πλευρών.

Πήρε θέση για τον Σκρτελ ο Ολυμπιακός

Ως τελειωμένο παρουσίασαν οι Τούρκοι το θέμα του Μάρτιν Σκρτελ. Δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, μάλιστα ανέφεραν πως οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος έρχεται στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια.

Από τον Ολυμπιακό υπήρξε αντίδραση σχετικά με το θέμα πριν λίγη ώρα. Οι «ερυθρόλευκοι» διαψεύδουν πως έχουν έρθει σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή. Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει αντίδραση από την ομάδα του Πειραιά για το θέμα με τον Σλοβάκο κεντρικό αμυντικό.

Ο Σκρτελ είναι ο παίκτης που βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού. Στο λιμάνι θεωρούν πως έχει όλα τα στοιχεία που ψάχνουν στον στόπερ που θα ηγηθεί της άμυνας τους. Επίσης πιστεύουν ότι είναι ο παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και νεαρούς αμυντικούς.

Να θυμίσουμε πως το περασμένο Σάββατο το πρωί οι Τούρκοι πάλι είχαν γράψει για δεδομένη συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Σκρτελ και λίγη ώρα αργότερα μιλούσαν για συμφωνία του παίκτη με τη Φενέρμπαχτσε. Είναι δεδομένο πως ο παίκτης βρίσκεται ψηλά στη μεταγραφική λίστα των «ερυθρόλευκων», όπως είναι δεδομένο ότι γίνεται και μεγάλη προσπάθεια να πει το «ναι» και να έρθει στο λιμάνι.

Η Φενέρμπαχτσε πράγματι έχει κάνει κρούση στον Σλοβάκο για να του ανανεώσει το συμβόλαιο, ενώ ο πρώην συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ, ο Στίβεν Τζέραρντ επιχειρεί να τον πάρει στους Ρέιντζερς. Προσθέστε ότι εδώ και λίγες ώρες οι Άγγλοι γράφουν και για ενδιαφέρον της Νιούκαστλ για τον Σκρτελ. Είναι σαφές πως πρόκειται για πολύ δύσκολη περίπτωση την οποία δεν έχει εγκαταλείψει.