Το παλεύει για τον Μπεργκ ο Ολυμπιακός

Δίνει «μάχη» για τον Σουηδό φορ η ομάδα του Πειραιά, ποια είναι τα δεδομένα της υπόθεσης και οι διακοπές του στην πατρίδα του.

Το παλεύει για τον Μπεργκ ο Ολυμπιακός

Έναν φορ που θα του δώσει το εύκολο γκολ και θα του κάνει τη ζωή πιο εύκολη θέλει ο Ολυμπιακός. Και τα δεδομένα αυτή τη στιγμή έχουν ως εξής σε αυτή την ιστορία. Ο Μάρκους Μπεργκ είναι στην κορυφή της σχετικής λίστας. Είναι ο παίκτης που θέλουν οι Πειραιώτες και θεωρούν πως θα δώσει το κάτι παραπάνω στην κορυφή της επίθεσης.

Η υπόθεση με τον Σουηδό επιθετικό δεν είναι καθόλου εύκολη, αλλά στον Ολυμπιακό δεν εγκαταλείπουν τη μάχη. Τα δίνουν όλα για να βρεθεί η χρυσή τομή, όμως, είναι ξεκάθαρο ότι χρειάζονται κινήσεις τακτικής και υπομονής.

Ο Μπεργκ αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην πατρίδα του μαζί με την οικογένεια του και ξεκουράζεται. Ο 33χρονος επιθετικός περιμένει από την πλευρά του εξελίξεις, αλλά είναι ξεκάθαρος στο τι θέλει. Η απαίτηση του είναι για ένα συμβόλαιο στα 2 εκατ. ευρώ ετησίως και με διάρκεια τριών ετών.

Ο Ολυμπιακός είναι πιο κάτω στα χρήματα, ενώ δίνει και ένα διετές συμβόλαιο στον ποδοσφαιριστή. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή και οι δύο πλευρές στο τέλος να δώσουν τα χέρια. Ο Μπεργκ θέλει πολύ να παίξει στην Ευρώπη και η Ελλάδα είναι ένας προορισμός που αρέσει και στον ίδιο και στην οικογένεια του. Δεν υπάρχει φυσικά ο ενδοιασμός ότι είχε παίξει με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Οι «ερυθρόλευκοι» τον θέλουν πολύ, γνωρίζοντας τις ικανότητες του και θεωρώντας πως από τη στιγμή που ξέρει το ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορέσει να προσφέρει πολλά στην ομάδα.