Αγιού: Τον συγχαίρει η Ένωση Εκδιδόμενων Γυναικών αλλά η Μιλιέτ λέει ότι δεν τον θέλει ο Ολυμπιακός

Τα σημερινά δημοσιεύματα για τον Γκανέζο της Σουόνσι που φέτος αγωνίστηκε δανεικός στη Φενερμπαχτσέ

Αγιού: Τον συγχαίρει η Ένωση Εκδιδόμενων Γυναικών αλλά η Μιλιέτ λέει ότι δεν τον θέλει ο Ολυμπιακός

Ο Αντρέ Αγιού αναφέρεται και σήμερα σε ρεπορτάζ του Ολυμπιακού όμως σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η Τουρκική Μιλιέτ, δεν πρόκειται να ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Ο Αγίου αγωνίζεται ως ακραίος κυνηγός, ανήκει στη Σουόνσι και φέτος αγωνίστηκε ως δανεικός στη Φενερμπαχτσέ. Υπήρξε δηλαδή συμπαίκτης με τον Βαλμπουενά -έπαιξαν μαζί και στη Μαρσέιγ- και αγωνίστηκε σε 38 παιχνίδια (με 5 γκολ και 1 ασίστ).

Η Μιλιέτ υποστηρίζει ότι ψάχνει για ομάδα αλλά είναι πολύ χαμηλά στη λίστα του Ολυμπιακού. Έτσι, θεωρεί δεδομένο ότι δεν πρόκειται να βρεθεί στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.

Την ίδια ώρα ο Αντρέ Αγιού δέχεται συγχαρητήρια για το γεγονός ότι είναι πλέον ο νέος αρχηγός της Εθνικής Γκάνας. Δέχθηκε μάλιστα και από κάπου που προφανώς δεν το περίμενε. Ο λόγος για την Παγκόσμια Ένωση Εκδιδόμενων Γυναικών. Συγκεκριμένα, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της Ένωσης, Γιαχ Σκριν, μιλώντας σε ραδιόφωνο της Γκάνας, είπε μεταξύ άλλων: «Συνεργαζόμαστε με τους διεθνείς αλλά δεν μπορώ να πω ονόματα. Είμαι χαρούμενος που είναι ο νέος αρχηγός της Εθνικής ομάδας. Όταν είναι στο ξενοδοχείο μιλάμε τακτικά για να μάθουμε πως περνούν. Μερικές φορές, κάποιοι από αυτούς πρέπει να διασκεδάζουν».

Στο παρελθόν, μέλη των αποστολών της της Εθνικής Γκάνας, έχουν κατηγορηθεί ότι στο ξενοδοχείο συναντιούνται με εκδιδόμενες γυναίκες.