Ατρόμητος: Κυκλοφορούν την Δευτέρα 3 Ιουνίου τα διαρκείας της νέας σεζόν

Με σύνθημα «Πιο δυνατοί Μαζί» ξεκινάει η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας της ευρωπαϊκής σεζόν 2019-20 της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Ατρόμητος: Κυκλοφορούν την Δευτέρα 3 Ιουνίου τα διαρκείας της νέας σεζόν

Το κεντρικό σύνθημα των νέων εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας του Περιστερίου προέρχεται από τη δύναμη του κόσμου και σηματοδοτεί ότι ομάδα και κόσμος, μαζί, θα ενισχύσουν τον Ατρόμητος της νέας σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο κόσμος μας θα γίνει ο 12ος παίκτης για να έχουμε άλλη μια επιτυχημένη χρονιά.

Η έναρξη διάθεσης των νέων εισιτηρίων διαρκείας ξεκινάει τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019 και η πρώτη περίοδος θα διαρκέσει μέχρι το Σάββατο 6 Ιουλίου 2019. Όσοι φίλαθλοι της ομάδας προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας τους την 1η περίοδο θα συμμετέχουν στο μεγάλο διαγωνισμό που θα στείλει 3 τυχερούς στο πρώτο ευρωπαϊκό ταξίδι του Ατρομήτου (δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια, διαμονή και εισιτήρια αγώνα).

Για την 1η περίοδο πώλησης θα ισχύσει για μια ακόμα χρονιά η προσφορά του ενός δώρο παιδικού εισιτηρίου διαρκείας με την αγορά ενός κανονικού για όλες τις θύρες εκτός της 3.

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου θα έχουν τις προσφορές των προηγούμενων χρόνων (παιδικό, φοιτητικό, ΑΜΕΑ, στρατιωτικό, ανέργου και οικογενειακό) και θα έχουν ισχύ για τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες μέχρι και τα Playoff, τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος Ελλάδας, του κυπέλλου Ελλάδας και τα φιλικά.

Οι τρόποι πληρωμής παραμένουν σταθεροί και υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με μετρητά, με πιστωτικές κάρτες Visa & Mastercard εκτός Diners και American Express (με 3 άτοκες δόσεις σε όλα τα εισιτήρια διαρκείας που η τιμή τους είναι ίση ή μεγαλύτερη των 200€), με κατάθεση στο λογαριασμό της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Σημείο πώλησης και εξυπηρέτησης θα είναι το γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (είσοδος από Atromitos store, Θύρα 2), τηλέφωνο επικοινωνίας 2105777706. Ωράριο λειτουργίας Δευτέρα έως και Παρασκευή 12.00 – 20.00 και Σάββατο 10:00-14:00.