Πιέζει η Φενέρμπαχτσε αλλά προτεραιότητα του Φορτούνη είναι ο Ολυμπιακός

Δεν υπάρχει μέχρι τώρα κανένα δείγμα αποχώρησης του διεθνούς άσου από τον Ολυμπιακό, παρά την πίεση της Φενέρ και τις φήμες για προτάσεις που ωστόσο δεν έχουν έρθει.

Πιέζει η Φενέρμπαχτσε αλλά προτεραιότητα του Φορτούνη είναι ο Ολυμπιακός

Συνεχίζουν την πίεση οι Τούρκοι της Φενερμπαχτσέ για τον Κώστα Φορτούνη, αλλά δεν έχει διαφοροποιηθεί κάτι σε ό,τι αφορά τις προθέσεις του «ερυθρόλευκου» αρχηγού σχετικά με το μέλλον του. Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει ο Ολυμπιακός.

Η προσπάθεια της τουρκικής ομάδας έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου με τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που δεν έχει υπάρξει εκ μέρους του ποδοσφαιριστή κάποια διάθεση να μπει σε ουσιαστικές συζητήσεις με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Περίπτωση μεταγραφής του Φορτούνη θα υπάρξει μόνο αν και εφόσον έρθει κάποια σοβαρή οικονομικά πρόταση για τον Ολυμπιακό και για τον ίδιο από πρωτάθλημα που θα ικανοποιεί τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή. Και φυσικά με οικονομικά δεδομένα που θα ικανοποιούν τόσο τον ίδιο όσο και τους ερυθρόλευκους. Κι αυτή η πρόταση δεν έχει υπάρξει επί του παρόντος ούτε από την Γουέστ Χαμ όπως είχε ειπωθεί ούτε από κάποια άλλη ομάδα.

Ο Φορτούνης και ο Ολυμπιακός είναι σε διαρκή επαφή και σε ό,τι έχει να κάνει με το θέμα του νέου συμβολαίου του, κάτι που είναι στο πρόγραμμα να επικυρωθεί στο πλαίσιο της σχέσης εμπιστοσύνης που υπάρχει εδώ και χρόνια ανάμεσα στις δύο πλευρές.