Με τις ευλογίες αυτών σώνεται ο Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός και ΑΕΚ στο πλευρό του, απέναντί του ο ΠΑΟΚ - Οι δέκα που ψηφίζουν υπέρ του και οι δυο που ψάχνει έως τις 14:00, οπότε συνεδριάζει το Δ.Σ. της Super League.

Με τις ευλογίες αυτών σώνεται ο Παναθηναϊκός

Η σημερινή ημέρα θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη για το μέλλον του Παναθηναϊκού. Ο λόγος είναι ότι στο έκτακτο ΔΣ της Super League θα συζητηθεί η κατάργηση της ποινής υποβιβασμού, για τις ομάδες που δεν θα καταφέρουν να αδειοδοτηθούν.

Ουσιαστικά, τα... μετρημένα κουκιά δεν βγαίνουν για τους «πράσινους» αλλά έως τις 14:00 είναι πιθανό να βρεθούν τα δύο που φαίνεται πως λείπουν. Όλα δείχνουν ότι την πρόταση θα ψηφίσουν, ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ, φυσικά ο Παναθηναϊκός και οι Πανιώνιος, Ατρόμητος, Λαμία, Παναιτωλικός, Απόλλων, Λάρισα και Λεβαδειακός. Συνολικά 10 ΠΑΕ με τον Παναθηναϊκό να ψάχνει ακόμα δύο για να εξασφαλίσει τα 3/4 δηλαδή 12 από τους 16.

Μέχρι τώρα αρνητικοί είναι ο ΠΑΟΚ και οι Πλατανιάς, Αστέρας Τρίπολης. Άγνωστες παραμένουν οι προθέσεις της Ξάνθης, τους ΠΑΣ Γιάννινα και της Κέρκυρας. Η πρώτη δείχνει να σκέφτεται το «ναι» και μένει να δούμε τι θα κάνουν οι άλλες δύο.