Άρης: Το «Βικελίδης» το πρώτο γήπεδο στην Ελλάδα με εξ’ ολοκλήρου LED φωτισμό

Καινοτομία από την ΠΑΕ Άρης, κατόπιν απόφασης Καρυπίδη, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Άρης: Το «Βικελίδης» το πρώτο γήπεδο στην Ελλάδα με εξ’ ολοκλήρου LED φωτισμό

Το «Κλεάνθης Βικελίδης» κάνει πολλές και αλλάζει πρόσωπο, ενώ σε λίγο καιρό θα έχει τη μορφή ενός σύγχρονου γηπέδου ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές είναι η αντικατάσταση του κεντρικού φωτισμού, η οποία, σύμφωνα με την εταιρία που έχει αναλάβει το πρότζεκτ Pantzartzidis Group, θα είναι πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα.

Η απόφαση για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανήκει εξ ολοκλήρου στον Θεόδωρο Καρυπίδη. Έτσι η έδρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα γίνει η πρώτη στην Ελλάδα με ξ’ ολοκλήρου φωτισμό LED, ενώ το συνολικό κόστος του έργου ξεπερνά τα 500.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρίας:

«Σε συνεργασία με την εταιρεία GEYER και με εντολή του προέδρου Θόδωρου Καρυπίδη ξεκινάμε τις εργασίες αντικατάστασης του κεντρικού φωτισμού του γηπέδου, που περιλαμβάνει τους δύο πυλώνες και τους κεντρικούς προβολείς στο στέγαστρο της θύρας 9 με νέους προβολείς τεχνολογίας LED. Ένα έργο που όταν ολοκληρωθεί στις 10 Ιουλίου η δαπάνη του θα έχει ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο ευρώ και θα καθιστά το γήπεδο ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΙΚΕΛΙΔΗΣ το πρώτο γήπεδο ποδοσφαίρου στην Ελλάδα που θα έχει εξ ολοκλήρου φωτισμό τεχνολογίας LED! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ».